Flygplatser & vila …

Igår vid lunch åkte jag till Landvetter då jag var bjuden av en vän att följa med på tjänsteresa för att komma bort lite och för att få njuta av att komma ifrån ”vardagen” lite.
IMG_0380
IMG_0387
En cappuccino hann jag med då jag hade 1 timma på Arlanda…
IMG_0385
Väl framme blev det taxi till det fina hotellet som väntade med champagne på rummet och lite mat då jag var vrål hungrig.

Inte likt mig men åt tom. pommes igår kväll =) En gång är ingen gång eller hur var det nu igen?
Tog bara några bilder på hotellet men ville inte stå och fota som en galning då det passade inte =)
DSC_0757
DSC_0758
DSC_0750
Att få komma iväg är bland det bästa som finns även om jag personligen tycker att två nätter är bäst så att man hinner checka in innan det är dags att checka ut. Blir alltid extra glad om ett badkar finns på hotel rummet så det är bland det första jag kollar och nyttjar.

Vi pratade om ”bucket listor” som jag själv tycker att de flesta borde ha då forskning visar att det vi ångrar mest när vi blir gamla är att vi inte förverkligar våra drömmar. Återkommer om ämnet igen imorgon …

Tillbaka på flygplatsen idag där jag hade tre timmar att spendera fritt så jag köpte en liten ”kram present” till Nicole (kram dagen idag). Två par vanliga men tjejiga trosor från VS blev det så Nicole var hur glad som helst =) Hade lämnat dator laddaren hemma till min dotter så jag hade inte så mycket att göra. Köpte mig en pocket bok på flygplatsen som visade sig vara helt fantastiskt.

Hann bara några sidor men den skall jag blogga om då den innehåller mycket ”tänkvärt” som vi alla behöver läsa, höra … Kanske inget du själv tror på men alltid viktigt att höra vad andra har kommit fram till för att sedan kunna bilda sin egen uppfattning.

Hade dock min mobil med mig och där gick jag in på en webshop (går runt och spanar lite) som en vän som jobbar inom mode branschen rekommenderat. High fashion med influenser från Givenchy och i form av läckra t-shirtar som är i unisex model (gå ner en storlek om du är en tjej)

Webshopen finner du HÄR.

Jag beställde den första av dem, den som heter Formidable som är nog ursnygg till tajta svarta byxor som till mycket annat för all del …

Nu skall jag ta en dusch och njuta av att vara hemma efter bara 30 timmar.

Imorgon väntar en fullspäckad dag med nya lärdomar i webshopens tecken så sängen väntar inte allt för sent.

2 thoughts on “Flygplatser & vila …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *