Portad från egna butiken & tacksamhet …

Medan Jessica och jag har varit iväg i Stockholm så har nog mycket hänt i vår lilla butik som håller på att renoveras från topp till tå =)

I några dagar är vi tom. ”portade” då Martin och Ulrica som håller på att skapa det vi har sagt att vi vill ha vill inte ha oss i vägen. Helt klart rätt beslut tycker jag då de får själva så mycket mer gjort. Nu har deras kreativa del av jobbet påbörjat efter att ha i flera dagar bara rivit ner och tömt butiken från det gamla.

De har varit på Ikea och handlat en massa hyllor så nu skall det byggas med gammalt och nytt men med en ny känsla som är långt ifrån den industriella som kännetecknade Greta&Anna butiken. Mer om Greta&Anna i ett kommande inlägg …

Det nya är framför oss och även om vissa saker tynger oss så måste vi fokusera på det roliga, på det som är spännande och nytt. Vi behöver ny energi och vara taggade för det som komma skall. När vi lanserar webshopen kommer någon överhuvudtaget att klicka på någon vara och fullfölja ett köp? Jag har testat Klarna Checkout som skall vara betalningssättet på webshopen och det var så otroligt enkelt och enkelt skall det vara när man shoppar via nätet.

Ni skall så klart få komma med åsikter och tycker vi detsamma så är ni kunder våra verktyg till lärdom och kunskap, något man aldrig kan få nog av … Först på onsdag får Jessica och jag få komma till butiken för att ställa i ordning alla de kläder som borde komma nu i veckan. En ny order från Happiness med en massa snygga och coola t-shirtar är på gång och så leveranser från alla de märken som The Little Showroom kommer att ha i sin sortiment.

Jag längtar in, jag längtar till att få sätta in nyckeln till vår nya dörr (som kommer att vara målad i en favorit färg =) och få känna den där känslan av ”detta är vårt nya kapitel i livet”, ett kapitel som förhoppningsvis är skriven bättre än det tidigare och som kommer att göra att vi får den tryggheten som vi önskar.

Vi är så otroligt tacksamma för alla människor i vår omgivning som hjälper oss och vill oss så väl. Alla från hjälp med siffror till hjälp med golvet, från kunder som börjar och handla redan nu till hjälp med att planera en liten invigning. Vi är verkligen lycklig lottade i mycket och det hoppas jag att alla som hjälper oss känner och vet.

Vår kommande webshop kommer att heta så här men du får vänta 7-10 dagar till innan du finner den på nätet.
IMG_0193
Min lilla kommer hem till mig idag fredag (vi byter alltid fredagar för att det är mysigt att börja med en helg) och imorgon skall vi fixa galgar till nya butiken. Varje tar nog ca 5 minuter att göra och ca 500 skall vara klara till fredag.

På måndag åker jag iväg för att bli bortskämd lite vilket kan verkligen behövas. Ibland vill även jag få vara den lilla flickan som inte behöver tänka allt för mycket för även om jag är 42 år så är det inte alltid jag vill känna mig som sådan med alla små och stora måsten som hör till åldern, att vara mamma och att vara egen …

Nej, ibland vill man bara få vara i en liten egen bubbla om inte annat i några timmar … Ibland räcker det och ibland inte =)

Nu skall jag sysselsätta mig med att städa toaletten, tråkigare syssla finns nog inte =)

Önskar dig en trevlig fredag kväll med all den mys som kännetecknar denna veckodag …

 

9 thoughts on “Portad från egna butiken & tacksamhet …

 1. Hej

  Härligt att höra hur det går med nya butiken….Spänningen stiger mer o mer…Klart jag kommer shoppa…Jag älskar era kläder…Och du och Jessica är super goa personer..

  Nu önskar jag dej en skön helg
  Var rädd om dej och va rädda om varandra
  Kram Nettan

 2. Hej Michela,
  Jag ser verkligen fram emot er nya webshop, tror att den kommer att sticka ut i den stora djungel av bra webshops som redan finns idag.
  Klarna är en mycket bra samarbetspartner, enkelt och tydligt, precis som du skrev.
  Vill även passa på att tacka dig för en otroligt bra och annorlunda (på ett positivt sätt ;) blogg. Jag är mammaledig nu och förutom att vara med min dotter såklart så lägger jag en hel del tid på att läsa bloggar. Jag följer Graaf, Wahlgren, Toftby, Bagge plus ett stort antal skönhetsbloggar men jag måste säga att jag ser mest fram emot dina inlägg :)
  Jag kan inte riktigt sätta ord på varför det är så men jag skulle nog säga att det är för att du har en härlig mix av allt möjligt, och du tar upp det ”lite oväntade”, som man vet, att man inte kommer att få se hos de andra.
  Stort lycka till med er nysatsning :)

  Sarah

  1. Tack snälla … Du skall veta att det gör mig alltid extra glad när jag hör att ni tycker att jag bjuder ibland på det oväntade för jag har ingen klar agenda på den då livet i sig är inte så varierande ibland … Tack för orden <3 och tack för att du tror på oss …

 3. Hallojsan på er underbara människor som tror på framtiden! Tusen tack att ni delar med er av era erfarenheter och tankar / drömmar.
  Jag blir så glad över att ni vågar!
  Kan jag be allra mest ödmjukast att ni också säljer lite billigare kläder så att ännu flera av oss får samma chans att köpa..mera, flera av era fina saker? Please?

  Lycka till med allt!

  1. Det är väl ingen webbutik som heter så eller?
   Domännamnet var ledigt så inget jag tror stör den personen eller oss … men kan knappast uttala mig om den personen tycker som jag dock inte vet vilken bransch den är i.
   Ta Fiorucci i Gbg som har tagit både namnet och loggan trots att det är ett italienskt varumärke och klädkedja … Får man göra det och det har inte stört dem så kan knappast detta vara något att hänga upp sig … =) Det gör iaf. inte vi =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *