Middag på Brillo Taverna och hemåt …

Efter min och Jessicas besök på Formex mässan glada över att allt från Kamelo såg så fint ut och även nöjda med vår lilla order på läckra dödskallar i form av Ipad fodral, block och kudde satte vi oss med var sitt glas vin på en restaurang inte så långt från den lägenhet där vi bodde på Vasastaden.

Jessicas block åkte så klart fram för nu ville hon anteckna målen för 2014.

Båda vill ha en större lägenhet så vi började med ett mål som helt klart inte går att förverkliga under detta året i och med omständigheterna och vad vi måste prioritera … =) Träning, umgänge (vi är så dåliga på att umgås med våra vänner =( ) och lite annat blev en lista på vad vi måste bli bättre och genom att skriva ner dem gör man dem synliga för sig själv …

Vi hade det verkligen mysigt där men vid 18 lämnade vi för att gå till lägenheten, duscha, byta om och beställa taxi till Brillo Taverna där Terece från Love Forever hade bokat bord till oss alla.

Fina Anki och Annika
IMG_0252
IMG_0272
Linda, Johanna och My
IMG_0254
Camilla och Christina
IMG_0260En härlig blandning av kvinnor satte sig vid långbordet och intog sina platser … Efter några ord och beställning av maten hände dock det roliga. Alla tog fram sina mobiler och började ta kort och instagramma, facebooka or whatever vi alla gjorde =) Olika typer av instacoolage dök upp, den här är lånad från My eller Åza eller den som la ut den först =)

IMG_0278
Paret som satt vid bordet bredvid oss var som förstummade över den scenario som utspelade sig vid vårt bord men till slut blev det indragna i detta med sociala medier att de tom. agerade som fotografer.

IMG_0280
Camilla Läckeberg ansvarade för att en massa gott kom in innan maten … Bruschetta i olika varianter, pizza och mycket annat gjorde oss mätta innan den goda carpaccion serverades. Cova och rött stod på bordet och det pratades om allt från maskar och djur som kryper under huden (underbart samtalsämne när man äter =) till företagandet.

Jag berättade att när det kommer ett sms på morgonen och jag har inte hunnit ta på mig mina linser har jag kommit på ett fyndigt sätt för att läsa dem ändå. Jag tar kort på sms:et och i just fotoalbumen kan man förstora dem.

Magdalena hade dock något enklare och bättre sätt för att komma undan mina moment. Hon lånade min mobil och helt plötsligt hade jag bokstäver stora som dinosaurier … Kan jag inte se dem så behöver jag nog byta ögon på riktigt … =)
IMG_0279
Tack Magdalena för denna gåvan =)
IMG_0256
Nu har jag dock förminskat dem lite för jag skrattade så över storleken på bokstäverna … =)
Tack Terece för en underbar middag på denna mysiga trattoria men god mat och underbar personal!
Vissa av oss gick vidare till Escalier men Jess och jag återvände till Vasastaden för att sitta uppe en stund med C. som lånat oss soffa och säng.

När vi vaknade igår gick vi alla tre till en mysig kafé ”Non solo bar” för att njuta av en god frukost samtidigt som C. hjälpte oss med lite planering kring den nya butiken. All hjälp vi får och har fått är så mycket värd så vi har verkligen tagit emot med öppna armar.

Vid 14 åkte vi till centralen och hem till småstaden efter en kort visit i huvudstaden men en sådan som har innehållit så otroligt mycket utan att behöva stressa <3

Tack alla som har förgyllt den.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *