Från Formex mässan: Love Forever visning (del 2) …

Då fortsätter bild kavalkaden från Love Forevers visning på Formex mässan igår … Klantiga jag har lyckats trycka ngt som gör att jag inte kan länka men när jag har fått hjälp av Linda så lovar jag lägga in länkarna till respektive blog.

Fina Tanja i svart kostym, alltid snyggt och elegant med en enkel kavaj … Tanja äger och driver företaget Dog Artist som har fantastiska accessoarer till just din hund. Googla då jag just nu inte kan länka =(

DSC_0304
Fina Johanna som stannade upp lite då och då. Hon vet hur svårt det är att fota annars …
DSC_0365
DSC_0369
Vackra Annika …
DSC_0426

Så romantisk och söt!
DSC_0368
Christina strålade i rosa och leo …
DSC_0342
Min ödmjuka väninna My <3
DSC_0376
DSC_0355
DSC_0395
DSC_0327
Alltid snygga Magdalena & Tanja …
DSC_0429
Tycker om den här bilden …
DSC_0436
Tre leenden …
DSC_0449
DSC_0433
Il grande finale tillsammans med Terece som är kvinnan bakom märket Love Forever … En kvinna med ett hjärta av guld och som skickar det där SMS när man behöver den som mest <3 Tack för att du är du …
DSC_0424
DSC_0427
Efter visningen gick Jessica och jag och tog en kopp kaffe för att sedan åka tillbaka till Vasastaden och sätta oss med ett glas vin på en restaurang och skriva våra mål för 2014 =)

4 thoughts on “Från Formex mässan: Love Forever visning (del 2) …

 1. God kväll!Såg dig på mässan,och ville så gärna gå fram till dig och tala om att jag tycker du verkar vara en underbar människa men vågade inteJag följer din blogg och jag får sån energi på ett konstigt sätt utav dig ville bara säga de Trevlig helg/Karin

  1. Kom fram nästa gång Karin =)
   Jag gillar att du får energi på ett konstigt sätt för jag tror att det är precis så jag kan ge energi på =)
   Att vara som man vill vara på ett kaxigt men ödmjukt sätt <3
   Tack snälla …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *