Inredning från Formex mässan & Love Forever visning (del 1) …

Det händer inte ofta att jag missar att skriva en dag men igår fanns verkligen ingen tid till att uppdatera bloggen. Idag är jag dock här med lite inspirationsbilder.

Jessica och jag gick upp igår kl. 5 för att kl. 6 ta tåget mot Stockholm. Efter att ha lämnat våra väskor hos en vän som bor i Vasastaden tog vi pendeltågen till Älvsjö mässan där Formex mässan gick av stapeln.

Vi strusade runt bland olika montrar, och mestadels är det samma märke som syns men alltid trevligt att se säsongens nyheter. Våra ögon föll dock redan vid den stora hallen där man hade byggt upp en monter med inredning från många av alla de olika märken representerade.

Den här stolen var bara så ögonfallande och direkt hade jag velat ha 4 stycken av dem i mitt kök … Suck varför skall man alltid vilja ha något? =) Runt 6000:- styck så inte den billigaste stolen men helt klart en som man inte ser i de flesta hem.
DSC_0275
Vi letade så klart upp denna monter och så beställde vi några Ipad fodral, några block och några kuddar. Tänk dig kudden tillsammans med en enkel i beige eller rosa… Så snygg!
En kund har redan tingat 4 stycken så roligt att det är mer än vi som blev så förtjusta i dem.
DSC_0295En av mina favorit montrar är från Kamelo och är stolt att säga att vi är återförsäljare för detta lyxiga inredningsmärke som skiljer sig från flertal andra.

DSC_0290
Älskar färgerna …
DSC_0291
Lamporna, nyanserna, materialen är outstanding …
DSC_0292
DSC_0293
Älskar dessa kuddar, har en i guld som jag gillar otroligt mycket …
DSC_0287
Älskar fjädrar …
DSC_0285
Den här soffan är så himla fin och den här från Arthwood …
DSC_0294
Vi strusade vidare bland all inredning. Se den här romantiska monter …
DSC_0278Självklart gick vi till Love Forever montret där vid 14 bjöds det på modevisning. Många väninnor och bekanta ansikten gick på podiet i höstens/vinterns kollektion från Terece Almerings egna märke.

Om namnet på någon är markerad är det för att du kan gå in till respektive blog.
Med underbara Magdalena och My vars ben både Jessica och jag skulle döda för =) Ibland tror jag att människor som har gått igenom vissa saker i livet har en omedveten förståelse och connection <3

Ser ovanligt kort ut men så hade nog ”modellerna” klackar på sig som en förklaring =)
DSC_0307
Alltid lika glada Åza som var med i samma serie som mig, ”Småstadsdrottningar”. Skrattar fortfarande av avsnittet då hennes pappa tyckte att namnet på serien var helt fel medan han tyckte att något i stil som ”Forrest Gump” hade varit lämpligare vilket Åza ifrågasatte =)
DSC_0344
Söta och trevliga Sarah Tjulander 
DSC_0341
En vacker trio: Magdalena, Annika och Anki.
DSC_0310
Resten av modellerna och korten kommer i nästa inlägg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *