Snart mot Formex …

Knut har hämtas av snälla Melina som skall passa honom i 2 nätter och så skall jag packa ner det som skall följa med till Stockholm imorgon då Jess och jag drar till huvudstaden för att strusa runt på Formex mässan och kanske hitta något som känns ”rätt” till vår webshop/butik.

Vi har nästan nått till den budget vi har bestämt oss för våren/sommaren så det finns bara lite utrymme för ”något oplanerat” och budgeten för inköp skall hållas rigoröst …

Alltid roligt att titta, fota, inspireras så vi ser fram emot detta. Vi ser dock mindre fram över att gå upp 515 imorgon då tåget går redan strax före 6 för att komma fram 9.35. Vi vill ju nyttja hela dagen då vi skall vara där bara över natten.

Istället för att boka hotel och lägga ut pengar på det har jag snällt frågat en vän om vi får låna hans lägenhet så med stor gästfrihet får vi invadera hans hem. Så otroligt snällt och gulligt av honom och har vi tur fixar han även lite frukost till oss på torsdag innan vi skall hem eller så bjuder vi på en god sådan på stan.

Tack C. för att du öppnar upp ditt hem men du får gärna skicka din adress nu =)
DSC_0267

Idag har jag suttit hemma och laddat upp alla märken som vi kommer att ha i butiken med loggor och beskrivningar på alla brands. Till helgen skall jag försöka ladda ner i webshopen de första varorna för att det är dags att börja göra det och fota allt. Spännande <3

Åt italienskt till lunch: bresaola, rucola sallad, tomater, oliver och parmesan ost …
DSC_0264

Dessa underbara leo mjukisbyxor får vi flera beställningar på. De är i 100% bomull och vi har nu endast 2 M kvar. Nya är beställda så att de hinner hit från Italien innan invigning men har du M kan du redan nu beställa dem så klart.

Priset är 998:- och bara att maila oss på michelacastellari@hotmail.com tillsvidare.
DSC_0103
Nu skall jag torka håret innan jag lägger mig för imorgon blir det bara att byta om och ta sig till stationen. Mössa för att dölja mitt icke stylade frisyr =)

Sov gott och är du på Formex så kanske vi ses bland alla montrar, annars lovar jag en massa kort som du kan njuta av här i bloggen …

Natti

3 thoughts on “Snart mot Formex …

  1. Så fina kläder. jag skall till BOrås i mars då skall jag in i butiken. Köper gärna lite kläder i webshoppen first. Jag jobbar som chef på ett akademiker företag så om du har några sjyssta stiliga jobbkläder med lute sting i (dvs som inte är den vanliga mörka dräkten) så lägg ut bild på dem. jag är köpsugen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *