Dagens ros till …

Idag vill jag ge dagens ros till min dotter Nicole och hennes klass som har ägnat sin lediga tid innan Jul med att samla in pengar till Barncancerfonden.

Sällan jag har sett min dotter så engagerad i något som i detta och känner mig stolt över att de har lyckats samla in hela 21.000:- till Barncancerfonden.
SR logga

Extra roligt att hon och väninnan Matilda fick idag besöka Radio Sjuhärad för att intervjuas angående detta. HÄR länken till intervjun och tar du dig 41 minuter fram så kommer denna korta intervjun med 2 nöjda barn och en säker stolt lärare.

Tummen upp för engagemang!!!

Min lilla och jag för kanske ca 5 år sedan <31176107_10151651692963660_1066024331_n

4 thoughts on “Dagens ros till …

 1. Vad söta ni är!!!
  Det är stort att en sådan liten människa kan engagera sig i en sådan viktig fråga. Barn har en villkorslös kärlek, du ska verkligen vara stolt:)

  1. Det är jag för hon är i vanliga fall rätt så lat men här var hon verkligen ute och samlade in … Det är bra att få lära sig hur viktigt ”omtanke” är … <3

 2. 21 000 kr är ju jättemycket. Vilket arbete och engagemang!
  Bilden på dig och din dotter är så vacker och utstrålar verkligen kärleken mellan mor och dotter <3

  1. Ja, 21.000:- är verkligen mycket pengar och många börs de har fått tömma med mynt för att komma upp till de summorna. Tycker också att när vi vuxna möter barn som samlar för ”att göra en skillnad” skall man försöka visa som vuxen det goda exemplet genom att skänka åtminstone en liten symbolisk summa …
   Inte alla som tänker på det och säkert inte alla som kan men en 10:- kan de flesta av oss vara utan …
   Tack snälla, älskar också det kortet även om den har blekts tyvärr =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *