Leo byxan från italienska Happiness …

Av någon anledning så har det inte gått ikväll att föra över bilderna från systemkameran till datorn. Antingen min kära kollega eller min kära dotter har nog råkat komma åt någon knapp som skall vara på så imorgon får jag gå till Donalds foto och kolla … Suck! Jag som hade så mycket att göra … =(

Bilderna från mjukisbyxan i leo print från italienska brand Happiness har jag dock efter en timma lyckats få på datorn och då många har velat se hur de ser ut i helbild kommer nu svaret här på detta inlägg.

Vi försöker även öva oss på hur vi skall ta bilderna för webshopen som kommer ut 24/1 så lite övning i fotografering och vinklar. Vi har redan sålt 4 stycken och kvar finns S, M och L, pris: 998:- Nya är beställda då de är både coola och sköna!
DSC_0108
DSC_0117
En fråga … MÅSTE vi visa bakre delen på alla plagg? Risken finns att då kommer inga varor att hamna i webshopen för jag tycker inte om det =) Övar dock … med förskräckelse men övar =) Jessica skall minsann också få stå så och bli fotad för det kommer hon inte undan med =)

Vi kanske kan bli den första webshopen som bara visar sina plagg framifrån? Varför vara som alla andra? =)DSC_0121

Hoppas att det går snart att föra över resten av korten så att vi kan visa lite från dagens städning på Greta&Anna och några kort från nya butiken … =) Så titta in här igen ifall allt fungerar igen …
Kram

11 thoughts on “Leo byxan från italienska Happiness …

 1. Hej
  Du behöver verkligen inte skämmas för din bakdel. Är dessa bara tänkt som mysbyxor? De är ju ursnygga vill ha dem på jobbet. Hur de i storlekarna?
  /
  Jeanette

 2. Hej Michaela!

  Lycka till med nya butiken samt er webbsida där ni kommer att lägga ut plagg, jag ser sååå fram emot att få beställa!! Du har visat enormt många fina plagg!

  Vill du inte fota bakdelen (men du har inget att gömma) så fota dem separat bakifrån men skriv gärna en notering om hur ni upplever plaggen. Du brukar skriva så bra i bloggen att de är antingen normala/stora/små så att man vet.

  En fråga, tror du att ni kommer erbjuda någon rabatt när ni öppnar webbshoppen?

  Lycka till igen, det kommer att gå bra! Kramar till dig du kloka och fina!

  // Marie

 3. Hej Marie, det vet vi inte än för det är nyheter som kommer men kanske att vi har ngt erbjudande på några utvalda plagg/accessoarer …
  Tack för tipset, det skall jag göra …
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *