12 dagar kvar …

Idag blev det någon slags familjeträff på Greta&Anna då vi samlades där för att ta bort de sista möblerna och kartongerna innehållande några av vårens/sommarens nyheter som har hunnit komma samt pärmar och annat som skall följa med till nya butiken The Little Showroom.

Några brädor tog vi från gamla till nya butiken då de skall sättas upp i det rummet som kommer att vara kontor/lager … Här går familjen med var sin de 100 meter  mellan butikerna. Nicole övervakar =)
DSC_0221Martin och hans pappa som höll på med renoveringen i nya butiken fick stoppa en stund när invasionen av nyfikna kom till anfall =). Övervåningen … Vad tror ni, vi har nu 12 dagar kvar …
DSC_0222
Undervåningen som består av två rum. Väggarna har spacklats …
DSC_0224
Blivande kontor/lager …
DSC_0230
Som ni ser har elektrikern något att jobba med … =)
DSC_0225
Jag fick lära mig att sätta dit en skruv … hahaha!
DSC_0229
Tror att Martin tyckte att det var rätt så skönt när vi alla gick =)
Nicole och Millie var med och styrde lite jobbet och skrattade åt mig och Jessica som skrattade över våra mammor som inte ville slänga något …
DSC_0248
Sa till Nicole och Millie att ”märker ni att Jessica och jag bli likadana så får ni säga till oss på skarpen” =) Någon hamster som bara samlar på sig allt vill jag aldrig bli … Har man inte använt något på 2 år så skall den bort, det är min tro och filosofi när det gäller prylar …

Så här ser det ut i Nicoles rum nu =) Tur att hon skall till sin pappa i 5 dagar nu …
DSC_0249
Som sagt 12 dagar kvar men vi har den bästa teamet med fantastiska människor som hjälper oss och som tom. tänker åt oss. Kan det bli bättre? Nu är det dags att sova, måndag imorgon igen … men utan en butik att öppna och stänga i nästan 2 veckor … Väldigt märkligt …

Jag skall jobba imorgon med webshopen och Jessica skall fixa med babsen och annat till The Little Showroom. Visitkorten vi har beställt kommer att bli skitsnygga (ursäkta uttrycket) för jag gillar en röd tråd och den finns även där … Presentkort skall också beställas och papperskassarna skall nu bara godkännas … Ja, vi är helt enkelt igång och både min och Jessicas mamma sa att de fick en härlig känsla i butiken.

Som vi själva kände ”det finns något i väggarna som är rätt” … och det är inte bara hyran =) som är 1/5 av den vi har haft fram tills nu =)

Godnatt på er <3

6 thoughts on “12 dagar kvar …

  1. Spännande att se hur det nya blir!! Det får nog bli ett par please jeans hos er när webbutiken öppnat! Lycka till!

  2. Spännande att följa er! Stackars elektrikern…haha! Kommer bli grymt bra!

    Lyckades han med skruven,han ser lite trängd ut
    ;)

    Jag e flitig näthandlare. Kom på att nått som är viktigt är returmöjlighet. Enkelt! INTE att själv skriva ut den själv. Först tänker man att det e kanske bra att det är svårt för att inte få massa returer…men jag har faktiskt slutat shoppa hos företag med krånglig retur. Och hört många som gjort liknande…en tanke bara :) Kram på er

    1. Vi tar gärna emot alla möjliga tips och om du handlar hos oss när vi är igång får du som alla andra gärna komma med konstruktiv kritik … för vi behöver lära oss =) Ja, vi får se om vi har belysning och el till allt när vi flyttar in =)))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *