Mjukisar & underkläder …

Min dag startade redan kl. 4 inatt när lillan vaknade med magsjuka … Från 4 till ca 9 har hon spytt och man vet själv hur hemskt det är att må så dåligt. Hela kroppen bryts ner och det enda man önskar sig är att ”det går över”. Nu är klockan 12.30 och hon har inte mått illa sedan 9. Svag, trött men kry så hon får nöja sig med en Cola och några torra enkla kex för att få i sig något.

Idag skulle hon ha gått till sin pappa med familj men just med tanke på magsjukan så är det bättre att hon stannar här även inatt så att hennes lillebror inte smittas. Jag har styrt om mina planer för en mysig lördag kväll och får mysigt på ett helt annat sätt istället.

Idag är Jessica, hennes pappa och alla de tre personer som hjälper oss med renoveringen av den nya butiken (The Little Showroom)  i den gamla (Greta&Anna) för att riva ner det som skall bort, packa det sista som inte har sålt (väldigt lite kvar) och flytta det för att ha en tom lokal när vi skall dit imorgon för att städa, dammsuga och moppa golven.

När jag gick ut med Knut en liten stund gick jag in för att kolla …Konstigt att det känns så skönt att lämna =) Samma känsla som när man flyttar privat till en ny bostad, då vill man bara ifrån den gamla =)
IMG_0086
IMG_0087
Med tanke på smittorisken och på Nicole så är jag hemma idag. Vi alla måste vara friska då det är bara två veckor kvar och då Jessica och jag åker till Stockholm på onsdag för att strusa på Formex mässan och träffa någon leverantör och vänner.

Som tidigare nämnt har vi inte råd att inte börja lite försäljning redan nu för 2 veckor utan intäkter men bara kostnader går inte riktigt ihop sig matematiskt så jag tänkte även idag visa lite vad som har kommit till The Little Showroom och som ni kan handla redan nu. Beställningen får ni dock göra genom att maila mig på michelacastellari@hotmail.com så länge. Skriv namn, adress och mobilnr så ringer vi upp er om det behövs.

Jag är nämligen själv en mjukis byxor älskare även om jag erkänner att idag är jeansen nästan lika sköna så att man slipper byta om till dem så fort man kommer hem som jag gjorde förr om åren. En mjukis byxa är idag inte längre något plagg man tar på sig bara för att man är hemma men de är ett plagg i sig som kan användas när man vill ha en annan look.

Dessa fastnade vi så klart för … Snygga på och otroligt sköna med ett läcker leo mönster som en stor plus. Tillsammans med ett enkelt linne eller tröja för att det inte skall bli ”too much”. Priset på dessa byxor är 998:- och de finns i storlekarna XS-S-M och L … Själv har jag S på bild.
IMG_0095
Något annat som vi har fått in är underkläder för visst måste man alltid ha snygga och sköna underkläder? Jag tycker att det är lika viktigt det som du har under plaggen och som inte syns som det som syns. Det handlar om att känna sig fräsch rakt igenom.

Minns så väl när jag var 15 år, bodde i Italien och min väninnas Isabellas mamma sa till oss: ni måste alltid ha snygga underkläder tjejer för man vet aldrig om man behöver söka upp en läkare eller dylikt och den känslan att komma i fula underkläder är inte rolig. De orden har satt sig som inristade i sten och ja, jag tycker att de är en viktig detalj.

Vi har tagit in dessa i one size storlek och passar de mina rundare former borde de passa de flesta. Hela settet (bh samt trosa) kostar 599:- !!!

Vill du inte se hud stannar du här. Tål du att se mig i underkläder kan du fortsätta, skriver du något elakt tar jag bort din kommentar, skriver du något snällt får den stanna kvar =) My rules i detta inlägg =)

Om behån ser lite konstig ut är det därför att jag var ”tvungen” för blog fridens skull att returchera bort den sk. bröstvårtan som vi alla kvinnor har och som har givit mat till dig som liten och ger en dag till dina egna (om amning väljs eller är möjlig)

Se Knuts leksak på golvet som en liten kontrast till bilden =)
IMG_0047
IMG_0104
IMG_0108
Som sagt, lite försäljning är redan igång och vi tackar för de beställningar som vi redan har fått via mail så länge. Underbart att ni gillar redan och vi är så tacksamma för att ni handlar hos oss redan nu då det är verkligen en hel del kostnader i samband med en renovering och en öppning.

Nu skall jag återgå till min mamma roll och serva min lilla för att sedan sitta med webshopen och lägga in en massa information.

En stor kram till er och hoppas att ni kan hålla er friska <3

 

18 thoughts on “Mjukisar & underkläder …

 1. Både män och kvinnor uppskattar skönhet så det är tråkigt att man ska behöva göra om bilder (oavsett innehåll) för att det inte ska bli massa gnäll.
  Varken jag eller tjejen skulle säga nej till en kvinna med dina perfekta former :)

 2. Lycka till med er webbshop.
  Kommer att titta in…så får vi se om kläderna passar en tant:)
  Ni har bra smak iallafall .
  Är i samma sits som du ….sen flera år tillbaka.( webbshop )

 3. Så fina underkläder :-)
  Eftersom det är one size på dom och jag ha små byst tror du att den ändå passar mig? :-)

  Kramar

  1. Hej!
   Ja, det skall de verkligen göra … Det är på mig som de kanske blir för små vid sidorna men underbara söta och sköna underkläder och så gillar jag modellen på trosan som är lite mer hipsters i modellen.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *