En dag på tåget och nu fredagsmys …

När jag gick upp denna morgon låg min lilla vuvve skönt i soffan … =)
DSC_0097
Efter att ha förberett frukost till min lilla och tagit en promenad med Knut för att följa henne till skolan så lämnade jag Knut hemma och gick mot stationen för att vid 13 komma fram dit jag skulle, i en stad jag aldrig har varit i förr och med ändamålet ”den där Julklappen” jag fick men som jag inte får berätta om.
DSC_0099
Vid 18.30 var jag hemma igen och då lillan väntade på mig och båda var vrålhungriga gick jag och köpte lite ”hämtmat” som vi har nu njutit av i köket trötta och redo för en skön fredag i soffan …
DSC_0104
Vi skall nämligen titta på Gladiatorerna med vackra Cecilia (Amazon) som ofta besöker oss i butiken när hon är i Borås och många fler, hennes man Hero, söta Pernilla Wahlgren som vi har tidigare köpt kläder från och Magnus Hedman. Vilket par Amazon & Hero är, förutom att se starka ut är de även verkligen starka!

Idag kom första inbjudan för året och det är en Disney film som snart har premiär. Vi får se om vi får ihop det i vårt lilla tuffa schema nu i januari, med en butik att öppna annars får vi hoppas att det kommer några fler även i år … =) Det är event företaget Subito som står för unbjudan. HÄR länk till deras hemsida.
DSC_0106
DSC_0110
Nu skall vi njuta av denna fredag kväll då Nicole är tillbaka hos sin pappa imorgon så mys nu …

Igår kväll satt jag nämligen och bloggade, la ut bilder och svarade på alla frågor ang. hur ni kunde beställa t-shirten jag la ut igår och Miss Me jeansen. Idag kan vi säga att vi har sålt de första varorna som tillhör The Little Showroom då jag skickade era mobilnummer till Jessica som idag ringde upp er. Fem Miss Me jeans och sju t-shirtar kommer skickas till sina nya ägare på måndag. Hoppas ni blir nöjda och även om butiken och webshopen inte är öppna än så har vårt bolag fått sina första intäkter …

Nu skall jag ägna mig åt min lilla så jag önskar er en skön kväll …

 

 

4 thoughts on “En dag på tåget och nu fredagsmys …

 1. Oh, missa inte den filmen. En av de bästa animerade jag någonsin sett. Och filmmusiken var magisk. Har mailat min tshirtsbeställning till Jessica, hoppas hon fick den.
  Kram Annorlunda underbara

  1. Dubbelkollar med henne men hon borde i så fall ha ringt upp dig för betalningen men kollar som sagt …
   Hmmmm … Får kolla om det går att åka dit då =)
   Kram

 2. Hej och godmorgon

  Jag ser på nyhetsmorgon och artisten idag är Jill Johnson, hon har på sej ett par coola brallor och jag undrar om de kommer från Greta & Anna ? För hon handlar ibland hos er, om ja inte minns fel……Snygga o coola är de ialla fall
  Ha en bra lördag
  Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *