I hate your negative energy …

Idag stänger vi för att öppna den 24/1 men renoveringar och alla kostnader i samband med nya butiken gör att vi inte kan vänta till dess för att börja sälja lite så vi tänkte redan nu visa denna läckra t-shirt från italienska Happiness som kom igår eftermiddag och som tillhör The Little Showrooms kommande sortiment.

Du kan dock köpa den redan nu genom att maila mig på michelacastellari@hotmail.com. Skriv ditt mobilnr då vi måste ringa upp dig. Har du möjligheten kan du dock ringa till 033-107595 mellan 10-12.30 då Jessica är i gamla butiken under de timmarna.

T-shirten som säger det vi ofta tycker av vissa personer kostar 469:-. Vi rekommenderar att oftast gå upp en storlek  på t-shirtarna från Happiness (S-M och L) Ursnygg även till en kavaj och svarta byxor … I just love att uttrycka mig med en t-shirt …
IMG_0035Skinny jeansen från amerikanska Miss Me (se detaljer på jeansen på inlägget igår) kostar 1199:- och du kan köpa även dessa redan nu. De flesta går ner en storlek men själv har jag 27 som jag brukar ha …

Apropå att uttrycka sig med kläder skrattade när jag fick ett paket levererad som jag inte visste vad den innehöll. En vän hade skickat en bild på en underbar vit korsett som jag skulle få i Julklapp men den var visst restad på lager för tillfället men inte dessa två som jag inte hade någon aning skulle komma…

Hahaha! Vad skall man säga om att uttrycka sig med sin klädsel? =)
DSC_0097
Tror dock helt på det där saint/sinner thing =)

Då någon frågade om var dessa finns att köpa läste jag på förpackningen. Webshopen som inte kommer att konkurrera med vår kommande gällande klädsel finner du HÄR.
Kanske dags att överraska mannen? =)

Undrar om det inte skulle kännas mer komiskt än annat men vad vet jag =)?

2 thoughts on “I hate your negative energy …

  1. Hej

    Ja då var det sista dagen med Greta&Anna idag, hur känns det för er båda? Nu börjar en helt ny underbar härlig tid med ny butik&webbshop…Mycke jobb förstår ja, men oj så skoj för er…Jag kommer fortsätta handla hos er och jag hoppas kunna komma på besök oxå….Och nu har jag provat min nya blinbling topp ”Be famous” sitter perfect & vad snygg den är…I Love it…Så på måndag får min kompis sin..
    Ha en bra helg, hälsa Jessica
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *