Trött dotter & Rocky drömmar … =)

Vår kväll har verkligen varit att ”slappa/chilla” eller vad man nu säger för språket ändrar sig ofta ju yngre man är. Skrattar ibland åt min dotters uttryck men hon skrattar nog åt mina små ”old fashioned” ord och tankar …

Tur att jag såg till att hon fick en promenad i det sköna vädret idag för hon har verkligen legat i sängen och tittat på något program på Disney Channel hela kvällen. Jag har tom. velat spela kort (som hon älskar då hon vinner oftast) utan framgång. Nej, ligga i sängen med datorn för att titta på ”Violetta” slog allt denna kväll …=)
DSC_0078Jag passade under tiden på att chatta med en kompis så jag höll mig sysselsatt ett bra tag där. Nu längtar jag dock till morgondagen, till frisk luft och rörelse … både med min lilla och utan. Snart börjar hennes tennis och så har jag sagt att även jag vill ha en lektion en gång i veckan för visst är det roligt att springa efter den där lilla jäkla gula bollen som coach Micke ser till hamnar alltid åt motsatt håll så att jag skall få svettas lite extra.

Förutom tennis en gång i veckan så har jag mailat ang. boxning. Visst är det lite roligt att pröva på något nytt och kanske bli en liten Rocky Balboa? =)

Allvarligt är ni i min ålder kan ni inte ha känt den där känslan av att vilja börja träna när ni såg Sylvester Stallone träna i filmerna … HÄR kan ni se lite från första filmerna. Får helt enkelt kolla med charken på City om det är ok att jag kommer in där och slår lite på köttet och de där äggen han dricker skall ni veta att min mamma tvingade i mig när jag var 15-16 år gammal. Då var jag lite hängig som många andra i den åldern och hennes svenska (vikinga?) recept för att bli pigg var att ge mig en stark mörk öl till frukost med 2 ägg i … Bleah! Inte konstigt att jag inte tål ägg sedan dess om jag inte får dem i form av en sockerkaka =)

Äggen hoppar jag över Rocky … kanske i form av välstekt omelette för att tvinga mig i dem. HÄR från en annan träningsscen. Visst är musiken bara sådan att man vill börja springa, slå en säck precis nu? =)

Tyvärr innebär boxning kortare naglar för jag kan inte gå dit med långa klor eller vad tror ni? Man har förvisso handskar på sig men ändå …  Får se hur kurserna ser ut och när de går … Pröva på skall jag i alla fall göra, det har jag lovat mig själv.

Jag tror på att variera lite träning och att hålla det på en någorlunda nivå för att inte tröttna snabbt. Bättre att bestämma sig för 2-3 gånger i veckan än att låta bli helt. Att börja med 2 pass 5 ggr i veckan som vissa gör nu efter nyår är ju bara som upplagt för att man i april sitter i soffan och aldrig mer tar sig till gymmet … Det är därför alla gym lägger upp medlemsavgiften på ett år. Det finns nog knappast några som tar betalt per gång eller per 10 som det var möjligt ”på min tid”. Smart av dem så klart …

Ta ett kort på dig själv framför spegeln i bikini eller i underkläder så tar du ett om en månad igen om du känner för det. Många anser att det är ett perfekt sätt för att se förändringar … Jag visar mitt imorgon =)

Skall bara tänka ut vem jag skall ropa på då Rocky filmerna är även kända för att han ropar alltid ”Adriana!!!” när en match är slut =) Hahaha! Vilken dilemma …

Nu skall jag se till att min lilla ”trötta dotter” stänger av sin/min dator och njuter av en natts sömn. Innan låg vi här i sängen och så fick hon läsa åt mig. Riktigt mysigt …

Godnatt på dig från casa Castellari

 

10 thoughts on “Trött dotter & Rocky drömmar … =)

  1. Läste din blogg just nu och ser fram mot morgondagens inlägg från dig :) säger Godnatt till dig fast det är Godmorgon här för jag är 7 Tim före här i Filippinerna… Kram G

  2. Haha då kan jag vara din Paulie som peppar :-D

    Som bibliotekarie säger jag kolla på ditt bibliotek :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *