Domenica …

Efter att ha vaknat senare än vanligt och gått tillbaka till sängen efter att ha sprungit ut med Knut i rosa/vita randiga pyjamas byxor återgick jag till sängen för att klia min lilla på ryggen som älskar det. Vem gör inte? =)

Vid 10 fick hon välja mellan att simma på badhuset eller gå en pw på en timma. Promenaden vann och tillsammans med Knut njöt vi av detta fantastiska söndagsvädret som inte är kanske så representativ för januari men som har varit helt ljuvlig.

Vi var ute i en timma och promenerade med tempo. Stannade vid en backe och gjorde några ruscher medan lillan satte sig på en bänk och ropade med inte allt för hög stämma ”fortare mamma”. Pulsen ökade snabbt och jag älskar ruscher just därför. En otrolig förbränning så imorgon skall jag nog ta mig till gymmet för lite tabata.

Väl hemma njöt vi av lite sen frukost. Granarola och acai var nog de två orden man såg överallt i Brasilien när jag var där för 3 år sedan.

DSC_0067
DSC_0069I Brasilien lägger man rätt så mycket pengar (om pengar finns) på själva ytan och acai bären sägs vara den som innehåller mest antioxidanter än något annat på marknaden. Några månader efter att vi hade kommit hem från Rio såg jag just att Hälsoboden började sälja flaskor med acai. Läs HÄR om denna lilla bär som sägs kunna göra underverk.

Efter en skön dusch och efter att ha tvättat håret är jag snart redo för lite spel här hemma. Jag skall inte iväg som planerat ikväll så vi lär njuta av en skön sådan.

Igår kväll pratade jag med My vars son fyllde 3 år och efter en timma i telefon om allt möjligt var det även dags för det där ”change something in your life” … Nu är det så att bådas våra liv är kantade av en hel del men nu vill vi nog båda ha en ändring som vi själva vill ha och inte en sådan som yttre omständigheter råder över.

Ikväll skall jag förbereda mobilen med lite musik så att jag kan starta med en pw innan möte väntar kl. 11 imorgon.

En selfie framför spegeln i underkläder kommer antingen ikväll eller imorgon. Alltid roligt med en före och en efter bild om nu någon skillnad kommer att synas. Nu … mys och spel <3

 

 

One thought on “Domenica …

  1. Hej

    Visst är det skönt att komma ut på en pw…Bra att du laddar upp med musik nu ,så är du laddad för morgondagen…Lycka till…Heja…Jag är glad att det är röd dag imorrn me, för då blir de pw och en joggingtur som de senaste dagarna…Det positiva är att vi går mot ljusare tider då kan jag jogga efter jobbet
    Tack för svaret om toppen, jag hör av mej på tisdag
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *