Före bild …

Visst kunde man tro av rubriken att jag skulle bjuda på en selfie i underkläder för att visa en före bild innan någon träning utmaning? Den kanske kommer också men nu är det en helt annan typ av ”före/efter” bilder som skall visas här i min blogg.

Innan öppning av Greta&Anna gick Jessica, Knut och jag till den som kommer att bli vår nya lokal då vi ville vara där och känna ”framtiden”. Väldigt viktigt för oss just nu då vi måste psykiskt kunna känna det i kropp och själ … Det har nämligen börjat rivas ner då vi skall även bygga upp =)

Den nya lokalen består av två våningar där den minsta våningen är den som du som kund upplever när du kommer in. Inte så många som vet att det finns en trappa som har nyttjats i 140 år och som tar dig till en nedre våning som är nästan dubbel så stor som första.

Trapporna är ingångna och just den detaljen tänker vi inte ändra på. It´s history och en trevlig sådan så sådana detaljer tänker vi inte förstöra och jag tror att Jan som har gått upp och ner för trapporna i kanske över 50 år är glad för att vi låter den vara så …

Just våningen nedan kommer att vara skillnaden. Vi behöver ett kontor och ett lager för att jobba med webshop och nätförsäljning så denna nya lokal är precis det vi behövde samtidigt som vi kan finnas kvar även som butik , som en liten sådan. Storlek har ingen prestige eller hur lyder det? =) Kanske beroende på sammanhang då jag tycker nog att ibland har det en rätt så stor betydelse =) men inte här, inte i vårt nya koncept som handlar om att sälja till hela Sverige men även att finnas kvar till boråsaren som en vanlig men ovanlig butik.

Så här såg det ut på första våningen när vi kom in och visst tänker ni … Det var bättre på Greta&Anna? =) Var nu inte så säkra på det för vi vet att nu skall vi förvandla denna lokal till något nytt, till något spännande, till något som är vi.

Industriell inredning i all ära men nu har vi vistats i den flera timmar om dagen i 3 år. We have done it och nu vill vi göra något nytt och som vi själva inte har sett i någon annan butik =) DSC_0070DSC_0071DSC_0072Knut är tveksam till att allt skall skall vara klart till den 24/1 för det är då vi hoppas vara klara för öppning.DSC_0073Rom byggdes inte på en dag och vårt mål är att denna våning blir helt klar. Nedersta våning skall se ok ut men det är ingen stress då vi inte har bestämt oss än för om vi skall ha en del av den till butiksarea eller om allt där skall bestå av kontor och lager … Vi får känna efter helt enkelt=)

T-shirten jag har på mig är en av vårens nyheter som har kommit. ”Be famous” t-shirt från vårt nya italienska märke. Den kommer att ligga på 439:- om jag minns rätt … men pris, beskrivning och kort kommer till webshopen så fort allt är färdig för att börja ladda upp …

IMG_3421Nu skall vi mysa lite här hemma. Nicole är hos mig och tittar nu på Gossip Girl då hon vill kanske boka den utflykten i NY som varar 3 timmar och som just går i Gossip Girls spår =) Jag, som inte har sett ett enda avsnitt. Vad är det för fel på Empire State buildning och Frihetsgudinnan som turistattraktioner? =)

Avlutar detta inlägg med ord som borde eka i allas våra huvuden ibland … Tacksamhet för det vi har och detta innebär inte att vi inte skall  sträva efter högre mål =)
IMG_3414
Nu skall jag snart sätta mig och göra en order för vi vill ha varor till den 24/1 … Hoppas du kommer till butiken då … =) <3 och tittar …

16 thoughts on “Före bild …

  1. Tack snälla med byxorna jag har på mig har sålt slut nu under vintern och likaså bältet … Min är så klart till salu, har haft på mig den kanske 10 ggr =) Är du intresserad kostar den nu 999:- =)
   Kram

 1. Hej!

  Va kul med en ny butik i en gammal lokal :-)
  Ha tänkt komma till er butik ett antal gånger men inte lyckats än ;-) få ta en tur med min familj då den nya lokalen är öppen.

  En fråga, den söta bikinin som ni skulle ta in våren 2014.
  Ha ni nåt speciellt datum då den kommer in och kommer den finnas med på er webbsida? :-)

  Tänkte ge mig själv den som en pepppresnt nu då jag snart nått mitt mål efter min 2a graviditet :-)
  Så himla söt och feminin bikini.

  Kramar Sara

  1. Hej Sara, jag måste erkänna att det är dessvärre lite tveksamt om vi kommer att få in Dondup till våren men återkommer så fort jag får reda på det. Älskade den själv också så jag hoppas verkligen men om så inte är fallet skall jag försöka hjälpa dig med att ta reda på vem som säljer märket här i Sverige …
   Kram

 2. Hej

  Vad skoj att få se före och efter i lokalen..Jag känner på mej de kommer bli mysigt, coolt och spännande i er nya butik…Och toppen/tröjan du har på dej, wow vad cool…den vill jag ha….Knut är så söööt…och en aning undrande vad händer här? hihi
  Ha en fin Trettondagsafton
  Kram Nettan

  1. Tack Nettan för att du ger oss positiv energi, det behöver vi =) T-shirten kan du redan ringa till oss om om du har bråttom annars dyker den upp i webshopen om tre veckor ca =) Kram

 3. Tack så mycket ändå –så länge!
  God fortsättning o lycka till med web shopen som säkert blir en succé!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *