Volanger i sängen …

Biljetten till morgondagens tågresa är fixad trots det kaoset som råder då SJ:s sida är nerlagd idag och kanske även imorgon. Min plats får minsann ingen ta nu när jag hittade min bokningsbekräftelse bland mailen… Det skilde 80:- mellan ekonomiklass och första klass så du kan nästan gissa vilket val jag gjorde? =)

Min lilla packning är klar, en natt kräver ju ändå att man har med sig en extra väska men allt står nu klart. Knut blir hämtad av snälla Barbro som har honom fram tills fredag och han kommer att ha det så bra med långpromenader och lite extra uppmärksamhet.

Nu har jag tvättat lite och så även min lilla sängdraperi som jag nu har satt på plats igen. Älskar volangen vid sängen. Den är köpt på Ikea lika mina madrasser. Älskar en hög säng och den här är så himla skön. Älskar den! Bytte ut dem för exakt ett år sedan. Den vita spargrisen fick jag av min mor då hon tyckte att den passade mig =)
DSC_0035
DSC_0037Ovanför sängen en vit hylla …DSC_0046

Mina örhängen …
DSC_0040
Min vackra lampa …
DSC_0044
DSC_0042
DSC_0055
Nu skall jag bädda färdigt för visst är det en underbar känsla att få lägga sig bland rena lakan i en nybäddad säng? Skönt med lite städning innan man åker iväg om även för bara en natt …

Har fått ett mail om att min Julklapp kommer på måndag. Tyvärr får jag inte säga vad det är då jag får väldigt märkliga sådana ibland men ler åt att märkliga presenter till märkliga personer. Kanske så det är =)

I Borås Kuriren finns jag med på en liten bild som alla som har prytt tidningen under 2013. Tack för att jag fick vara med…

DSC_0017

 

2 thoughts on “Volanger i sängen …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *