Från centralstationen …

Nu sitter jag på centralstationen med en cappuccino bredvid mig för att spendera här ca 90 minuter innan mitt tåg tar mig tillbaka till Borås.

Igår kom jag till Stockholm vid 13 för att direkt ta mig till Upplandsgatan där Workbox har sin filial. Där fick jag en två timmars utbildning om alla de olika verktyg som finns i vår kommande webshop och tro mig när jag skriver att det kommer att snurra ordentligt i mitt huvud. Egentligen skall jag komma igång direkt med att lägga in de olika märken med beskrivningar för att göra mig bekant med den.
DSC_0047

Att driva en webshop kräver tid och det fick jag verkligen bevisat igår. En webshop som jag tror säljer i den omfattning som vi själva hoppas göra har två heltidsanställda som bara jobbar med den så vi får nog bekänna färg framöver =)

Allt från att fota alla kläder, skor, accessoarer, lägga in dem med bilder och beskrivningar samt allt annat runt detta kräver just tid … samhällets bristvara … Lite märkligt det där. Idag har vi tvättmaskiner, köksredskap och annat som marknadsför med att de är snabbare än deras föregångare, PR läggs just på tidsaspekten men trots detta så verkar det som att vi förlorar mer och mer av våra 24 timmar.

Som sagt … märkligt det där och webshopen kommer så klart att göra att man kan få se butikens utbud utan att behöva ”jäkta in” till butiken eller behöva ringa under öppettider om man nu inte vill. Flera olika möjligheter erbjuds.

Längtar … Efter mötet kom min väninna Mikaela och hämtade upp mig vid Mood Gallerian för att åka vidare och sätta oss och äta. Då jag skulle till en vän efter så skickade jag ett sms med frågan om jag skulle äta innan jag åkte dit. Det skulle jag definitivt inte =) Tog något att dricka och så satt Mikaela och jag och pratade om barn, resor och ”killar” … =) Jag har ju inte så mycket att komma med i sådana konversationer men jag har ibland ”vettiga” åsikter gällande att vara stark i sig själv. Alltid lättare att vara objektiv när man inte är inne själv i något …

Mysigt var det och Stockholm var faktiskt väldigt vacker med all Julbelysning som prydde träd, lampor och byggnader.
DSC_0051
DSC_0050
DSC_0049
Vackra gravida Mikaela …
DSC_0057
Vid 18.30 körde Mikaela mig till en vän som bor i en vacker lägenhet i Gamla Stan och som lagade denna underbara pastan till mig medan jag tog en dusch.

Pastan var så otrolig god att jag åt upp ALLT! Pasta, kyckling, soltarkade tomatar, creme fraiche … Skall få receptet så får ni den med … Det tog nog 10-15 minuter att göra den så perfekt för mig som inte gillar att stå i köket alldeles för länge =)

DSC_0058 Kom dock på att jag inte hade ätit något på hela dagen så inte så konstigt att jag fick lite ont i magen efter denna goda middagen och med champagne och chokladpraliner som dessert.
DSC_0062

Mätta och belåtna tittade vi på olika tal då vi båda älskar sådana som ger motivationen och inspirationen att göra det man så starkt tro på trots kanske en massa hinder på vägen. Steve Jobs och Bill Gates var de vi lyssnade på för att sedan runda av med en favoritfilm som jag såg för bara en vecka sedan, ”Juryn a time to kill”.

Min vän hade nämligen inte sett den och nu har jag rekommenderat den till tre personer som är något yngre än mig som aldrig har hört talats om de och som tycker att det är en av de bästa filmerna de har sett så se den om du inte har gjort det tidigare …

Tack snälla för en underbar middag och kväll …

Här på stationen har jag mött upp en vän och vi har tagit en kopp kaffe och pratat, mysigt …  Imorgon skall jag in till vår nya lokal som kommer att fixas nu under kommande 3 veckor. Vill bara in för att känna ”känslan” av att vi ”går vidare” … nya förutsättningar, nya möjligheter i ett ändrat koncept.

Ja, många förväntningar på 2014 och på mig själv <3

 

6 thoughts on “Från centralstationen …

 1. Spännande med förändringar! Det ska bli kul att se hur nya ”shoppen” kommer att se ut, nu är ju inte jag någon storkund, ja eller inte kund öht :) Men jag gillar snygg design och snygga webshoppar!

  Men till våren ska jag går i mål viktmässigt ska jag unna mig några snygga plagg, så då ses vi :)

  Du frågade efter bra bloggar men jag misstänker att vi läser några gemensamma redan,
  Johannas blogg, Magdalenas, Monas Universum, några på Femme, Ninnis är bra om du inte redan läser den. Vimmelmamman är bra också.
  Kram kram och lycka till med allt det nya!

  1. Tack för tipsen på bloggar och tack för orden … Alltid lättare att gå ner i vikt när man kan visualisera på något och belöna sig med något man längtar efter så lycka till … Jag har mina 4 kilon som jag har ”tjatat om” i säkert i 2 år =)

 2. Hej

  Vad mysigt du har haft det här i Stockholm….Så härligt med nystart av butiks lokal och de låter jätte spännande…Jag tycker de är så skoj att få följa med på denna resa och se hur allt utvecklas..Och de kommer bli super bra…jag längtar att få shoppa och även besöka er

  Ha en trevlig helg
  Kram Nettan

 3. Halloj!
  Jag lovade att skriva och berätta,,,,
  Nu har jag blivit mormor till en underbar liten pojke:-)
  What a feeling!!!
  Han är jättefin och det har gått kanonbra,
  Det har verkligen varit uppståndelse sen den lilla krabaten dök upp med
  hälsningar från när och fjärran,
  Tack Michela för ditt engagemang för andra människor!
  Med dina fina kloka ord och inspirerande bilder ger du mitt liv energi!
  Kram på dig:-)

  1. Så otroligt spännande och stort grattis!!! Hoppas att förlossningen gick bra och att familjen kan njuta av lite tid innan alla skall komma och se den lille … =) En stor kram och åter grattis!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *