1 januari 2014 …

Då är 2014 här men nya möjligheter som man säger då hoppet är ett nyckelord för att vi alltid skall försöka se framåt.

Startade med en promenad med Knut för att lämna lite plock som jag hade köpt i Borås mysiga delikatessbutik Cassise. Jessica skall imorgon kl. 9 få nycklarna till vår nya butik och i samband med det skall hon få lämna lite gott till Jan som tack för att vi fick äran att ta över lokalen efter honom. Vi vet att han är glad att det blir en butik inom detaljhandeln och han kommer ibland för att ta emot några av hans gamla kunder då han fortsätter att jobba lite i en extra byggnad han har i sitt hus.

Efter nyckelöverlämning kommer arbetet med att ta bort det gamla vi inte vill ha kvar för att sedan bygga upp den butiken vi nu har visualiserat att vi önskar ha. En helt ny butik kommer att öppna i slutet på januari men vi kommer även att bevara delar av det gamla som är genuint byggt för att nytt är inte alltid bäst. En känsla skall genomsyra butiken …

Jag gjorde även ett litet paket till den mamman som har fått blodcancer så att hennes kompis kan få överraska henne med lite smått & gott och tack åter Liza på Salong Sandwall för att du gav ett presentkort på klippning till hennes två barn. Efter det gick vi förbi Stadsparken, Knut och jag, och stannade upp vid Viskan för att önska alla ankor ett Gott Nytt År =)

Tyvärr trodde nog alla som simmade där plus alla fåglar att jag skulle mata dem med bröd så alla kom simmandes mot mig och fick så otroligt dåligt samvete för att jag inte hade något med mig … Det nya året börjar bra =) Typiskt mig …

DSC_0028
Väl hemma blev det tvättstugan (skönt att tvätta när alla ligger och sover fortfarande eller är för trötta för sådana typer av måsten). Visste du att idag är den dagen då flest pizzor beställs? Märkligt då jag trodde att alla startade sina nyårslöften just idag men en dag fördröjning är visst regeln när det gäller nyårslöften som har med kost att göra och att gå ner i vikt är visst den som mer än 80% har angivit. Inte så svårt att räkna ut.

Jag hoppas istället att du börjar bry dig mindre om vad andra tycker om dig och att du under januari månad bestämmer dig för att göra något du alltid har önskat göra. Det kan vara något litet men börja att förverkliga lite sådana små wishes …

Har packat för en övernattning i Stockholm då jag imorgon åker till huvudstaden för att lära mig webshoppen genom några timmars utbildning på Workbox kontor just där.

Min parfym med body lotion från Juicy Couture kommer från Eleven.se.

Länk HÄR och just nu har de REA på utvalda produkter …
DSC_0040Nu skall jag dock först ringa SJ vars sida ligger ner. Jag lär nämligen inte få ngt SMS från dem med vilka tider och platser jag hade bokat så min enda chans är att ta telefonen och troligtvis vara i en lång kö … Boring! …

Tur att min lilla hårboll håller mig sällskap under tiden …
DSC_0037Bara att göra det för åka imorgon vill jag =)

 

 

 

 

 

 

 

6 thoughts on “1 januari 2014 …

  1. Hej Michela och Gott Nytt År 2014 och Lycka till med nya butiken, själv firar jag in det Nya året här i Filippinerna med dykning o surfing … Kram G

  2. Hoppas att det löste sig med SJ för dig, Michela!
    Dina ord om att inte bry sig om vad andra tycker och göra det en verkligen vill kom vid rätt tidpunkt – TACK! Vem behöver mental tränare då din blogg finns och har en massa peppande innehåll :-)
    Ha en trevlig vistelse i Stockholm!

    1. Ja, hittade bokningsbekräftelsen så imorgon printar jag ut den innan tåget väntar … Hahaha! Det handlar nog mer om att jag själv går och har gått igenom saker och ting så lättare att ge lite motivation till att ”skaka av sig” dåliga energier när man själv vet vad man pratar om =) Tack för att du tycker att orden hjälper … och glöm aldrig att så länge vi vet själva var vi står och vilka vi är så har inte omgivningens tyckande någon större inverkan. Människor kommer alltid att tycka =)

  3. Jag måste gå o hämta min lilla väska med hjul, ska med jobbet till Varberg för en övernattning. Måste klura ut vad jag ska ha med mig i klädväg. Ser fram emot er nya butik!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *