Underbar foundation …

Fram till bara ett år sedan solade jag solarium rätt så regelbundet men så förstod jag självklart att jag var ”tvungen” att ”tänka till” om hur något som gör mig nöjd för stunden kommer att göra mig mindre nöjd i framtiden.

Även underbara Jenny på Citylaser som snart skall göra en fraktionerad laserbehandling på mig vars information du finner HÄR påpekade att jag skulle sluta för det är ingen större idé att man satsar på vissa behandlingar för att sedan förstöra resultatet genom att utsätta huden för strålningar som gör att huden åldras då man har försökt göra den yngre … Så sant så …

Av denna enkla anledning har jag börjat använda mig av lite smink då jag tidigare aldrig hade något. Helt plötsligt så inser jag betydelsen av en bra foundation och då många har frågat mig om vilka produkter jag använder tänkte jag börja med detta tips för att sedan gå till de mest fantastiska krämer.

Min foundation kommer från Luxe och den innehåller inget mindre än diamantpulver (ja, du läser rätt). Läs om denna fantastisa foundation HÄR och på samma sida har jag köpt min.

Jag har själv nyansen Tahini Golden <3

DSC_0047
Nu önskar jag den HÄR till mina läppar som alltid blir så torra på vintern =( och denna fantastiska olja som du finner HÄR. Båda från franska märket Nuxe som är helt lovely …

2 thoughts on “Underbar foundation …

  1. Hej

    Är det likadan laserbehandling som du berättade om för ett tag sedan? Som du gjorde då? eller är det något nytt du ska testa? Spännande…

    Jag har börjat fundera på ögonfransarna sen jag har sett när du gjort de, det är så snyggt i alla fall på dej…
    Jag brukar gå på ansiktsbehandling det är så skönt och viktigt att sköta om sig…jag började gå när jag fick pigmentfläckar för många år sedan,de försvann då…skönt…

    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *