Sköna söndagsmorgon …

När jag vaknade och tittade på klockan insåg jag att den var strax över 9. Förvånad att jag dessa sista veckor sover längre än vad jag någonsin har gjort. Vad händer egentligen? Måste återfå min morgon pigghet för det är så otroligt skönt att ha hunnit göra en massa innan majoriteten vaknar …

Då tid är en bristvara vill jag egentligen inte sova bort den men visst är det söndag och 9 är inte så sent egentligen så … jag släpper det och njuter av att jag sov lite längre …

Tog upp Knut till sängen och så busade vi lite. Snart skall han få en riktig skön promenad och så jag naturligtvis.

DSC_0047
DSC_0049
Tittade lite på morgon nyheterna och någon stylist rekommenderade att börja satsa mer på större örhängen än halsband … Tell me something new … Har alltid älskat större earings! Dessa köpte jag för ett år sedan i en boutique i Bologna och har lånat ut dem till två bröllopar … Älskar dem!
DSC_0051
Innan vi skall nu ut så tänkte jag visa att vi säljer även de två dörrarna till våra provrum. Två gamla dörrar som du kan använda som sänggavel eller till något helt annat. Är du intresserad kan du enkelt ringa oss på 033-107595. Imorgon har jag öppet 10-18 och sedan öppnar vi åter på torsdag 10-18 och fredag 10-18. Dörrarna kostar 700:-/styck …
DSC_0011_2
Då frågan har kommit om när flytten går tänkte jag berätta att vi har tillgång till nuvarande butik fram till den 9/1. Efter det skall vi städa den så att vi kan lämna över nycklarna den 12/1. Nycklarna till nya lokalen får vi den 2/1 och då sätter samtidigt igång där själva röjningen av den då det är mycket som skall bort och så startar renovering och styling av den. Samtidigt som allt detta så skall webshopen komma igång så jag åker till Stockholm på torsdag för att få lite utbildning.

Vi planerar att den ”nya” butiken skall öppna i slutet på januari så mycket som skall ske på ca 3 veckor … Vi lär få sova mindre snart =)

Nu lämnar jag hemmet och datorn för syre och pw. Kram på er denna söndag <2

 

 

 

6 thoughts on “Sköna söndagsmorgon …

  1. Å va skönt med sovmorgon det var nog det du behövde,.jag e väldigt förtjust i din lampa underbar :) trevlig söndag

  2. Hej

    Tack snälla för svar…Jag ser framemot med spänning med allt nytt me nya affär m.m… Jag såg på FB att ni säljer 2 stycken torso ( skyltdocka ) är de så att dom är slutsålda? Skulle gärna köpa en, förstår om du inte vet nu om de är kvar, kan jag ringa imorrn? Har ni öppet då?
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *