Extensions done by Fazli …

Min vän och frisör Fazli vars hemsida du finner HÄR ringde mig från Helsingborg för att säga att så fort han kom till Borås skulle han ringa så att jag kunde komma till salongen och få in mina extensions. Det lustiga är att jag hörde inte hans samtal och inte heller hans sms då jag hade somnat i soffan i 10-15 minuter (kanske mer =)

Sådant händer inte mig i vanliga fall, sover ju bara på natten och även då väldigt lite men tror nog att även om jag inte är utarbetat fysiskt så har denna lilla huvudet lite för mycket att tänka på denna period så jag har under lediga stunder lätt kunna somna. Not good eller så är det precis vad jag behöver. När klockan är 16 känns det som att klockan redan är över 22 så inte konstigt att man vill nana … =)

Som tur är vaknade jag och såg Fazlis meddelande så jag ringde och på 10 minuter var jag nere i salongen redo för att åter bli långhårig. Efter ett par timmar och en massa skratt var jag redo  och som alltid väldigt nöjd. Det är nämligen väldigt viktigt att den frisör man går till använder sig av bra extensions där Great Lengts anses av experter vara numero 1, och att han förutom kunna sätta dit håret på ett jämt och snyggt sätt även kan klippa håret så att det ser bra ut.

Fazli kan det så klart och det märks då han med säker hand klipper ihop det så att extensions blandas med mitt naturliga hår.

Den här bilden la Fazli ut på sin Instagram och jag på min. Ett klassiskt ”före & efter” kort som visar att man kan fejka bort en hel del … Jag har ca 170 extensions då jag har mycket hår i mig och ju mer hår man har desto mer måste man lägga i.
IMG_3102
Vet ni vad jag hittade i frysen när jag kom hem? Efter några skedar insåg jag dock att denna var inte en favorit så den åkte tillbaka i frysen =) Den såg ju så god ut …

DSC_0046
Önskar er en underbar lördag kväll <3

6 thoughts on “Extensions done by Fazli …

 1. Hej!! Du har ju så fint hår!!! Men hur mycket jobb lägger du egentligen ner på ditt hår??? Själv har jag självfall och hur trassligt som helst… så jag är lite rädd för att lägga i extentions eftersom den kanske blir ännu trassligare… Vad kostar det hos en sådan expert som farzi???

  1. Jag lägger nog inte så mycket jobb alls men extensions var fjärde månad ca och färg ca en gång i månaden … Kontakta Fazli för information om extensions … Länkade till hans hemsida i inlägget annars är det http://www.fazli.se
   Lycka till och en stor kram till dig och … Gott Nytt År!

  2. Hej!

   Jag kan tipsa dig om KMS fuktkräm som reder ut allt. Jag har den och älskar den då den heller inte tynger ner. Har man torrt och risigt behöver man tillföra extra fukt till håret eller serum som ”lugnar ner håret”. Kpak har bra grejer med protein som verkligen reparerar. (används ej på extensions)
   Vid extensions behöver man förstås lägga ner lite mer tid då det inte kommer näring från rötterna som ditt egna. Därför bra med fuktprodukter och borsta morgon kväll med en borste utan piggar. Slitet hår blir ännu mer slitet av extensions, så är det bara ;) Men är man noggrann och inte vill att sitt egna ska gå av är det viktigt att ibland låta håret vila.

   Lycka till!

   ps kram Michela!

  3. Tack för svaren Johanna … Har börjat med Nashi produkter och måste verkligen säga att jag känner en sådan skillnad plus att de har en inpackning som är gudomlig. Skall sjävklart testa även KMS fuktkrämen för det kan iaf. inte skada att testa lite …
   Ja, extensions sliter så har man vackert friskt hår så tycker jag att man skall hellre ha lite tålamod men om man känner att man vill ha ett snabbt resultat och en förändring samtidigt som ens hår är redan utsatt så why not? Att låta det vila är en bra rekommendation som jag dock inte har följt =(
   Kramar <3

 2. Hej

  Vad skoj att se före och efter bilder, du är fin i båda….det är så läckert med extension håret blir tjockare, längre och blankare ser mycket fräscht ut på dej… din frisör Fazli kan sin sak och de har jag sett på tidigare bilder du lagt ut…Härligt att vara nyfriserad….

  En fråga när alltså vilket datum öppnar du & Jessica ” nya ” butiken ? Blir de direkt i början av januari ? Jag önskar er lycka till med butiken och webbshop

  Ha en härlig söndag, är du redan ute och söndagsshoppar kaffe och choklad till dej och din dotter, för de är väl söndagar du gör de…hihi mysigt iallafall..
  Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *