Frukost & Brilliant Smile …

Nicole lägger sig rätt så sent nu under lovet. Vi spelade kort och hon vann 2 av tre spel så hon var nog rätt så nöjd när vi sedan gick och la oss strax efter midnatt.

På morgonen ligger hon dock gärna och sover längre än mig så jag mötte upp Jessica på Kafé Orion vid 8.30 för att sitta och prata lite innan hon skulle till butiken då det är hennes dag idag.

Jag gillar inte skinka eller annan mat till frukost då jag är uppvuxen med kex att doppa i thé eller youghurt. I Italien är den klassiska frukosten inte alltid den nyttigaste på dagen =). Den enda skinkan jag dock kan äta är julskinkan och den med lite stark senap och i en liten bit solrosbröd blir precis lagom mycket när man vill lyxa till det som vi gjorde denna morgon.
DSC_0001
Efter det och några kort i butiken gick jag till min lilla som fortfarande låg i sängen. Då hon ville sova vidare en stund till gick jag till Anneli på HBC då jag hade fått i Julklapp en tandblekning, något som jag önskade mig då jag gillar vita tänder även om mina är redan fina. Det kan alltid bli bättre var min tanke när jag önskade mig detta så jag gick dit och satte mig i den sköna stolen där behandlingen äger rum.

1 1/2 timma senare var jag klar och nu får jag i tre dagar avstå kaffe och thé då blekningsprocessen fortsätter i några dagar till. Fick något att skölja munnen med och en tandkräm från samma märke som skall se till att resultatet blir bättre och kvarstår längre. Brilliant Smile heter märket bakom behandlingen samt produkterna

Vitare tänder är en viktig detalj i ett leende, i ett ansikte så jag var verkligen glad för denna perfekta julklapp till mig. Tack och tack Anneli för idag <3

DSC_0035
DSC_0033Hemma igen möttes jag av min dotter som hade tvättat håret och som fortfarande var lite trött ansikte … Mysigt med ledighet men jobbigt att behöva göra saker som att gå en promenad med sin mamma =) Efter en lunch på Paolos (mysigt med lunch date med sin egna dotter) hämtade vi Knut för en promenad.

Vi gick till Annelundsparken och Knut fick springa lite lös …
DSC_0041
Riktigt skönt med lite syre och det mysiga med gemensamma promenader är verkligen att man umgås och pratar utan några störningsmoment. Underbart!

Nicole blev hämtad av sin pappa vid 15 tiden och är tillbaka hos mig nästa helg. Hon har Nyårsmiddag med gäster och sova över hos farmor som mysiga saker att se fram emot. Själv träffade jag på min väninna Linda och vi satte oss (jag med vatten och hon med kaffe)  för att prata lite om senaste uppdateringar. Att 2014 skulle bli bättre är vi båda införstådda med. It must be =) <3

Fazli ringde mig från bilen då han har jobbat i Helsingborg så om ett par timmar skall jag till salongen och så skall han få göra mig åter långhårig. Så här har jag sett ut sedan igår eftermiddag =) Tror att jag kanske väger några gram mindre utan hårsvallet =)
IMG_3092

Trots risken att väga mer med extension och trots Nicoles ord om att jag ser yngre ut med kortare hår så sa jag till Fazli per telefon att ”se till att köra försiktigt och att inte bli sjuk för i need you” =) Egoistiska tankar men sanna sådana …

Nu skall jag betala några räkningar och fixa lite i hemmet innan Fazli och jag skall träffas för cirka 2 timmars jobb.

Kram så länge <3

 

6 thoughts on “Frukost & Brilliant Smile …

 1. Vet inte om du inte har sett, men i Annelundsparken finns det skyltar som säger att din hund ska vara kopplad. Jag är såå trött på alla ni damer som tycker det är okej att ha eran lilla oskyldiga hund lös när ni går där, ”min hund gör ju aldrig någonsin något”
  Hur resonerar du om din hund någon gång skulle bli biten eller något i den stilen av en annan hund som inte är lös, men som din hundsomaldriggörnågotdumt skulle springa fram till? Antagligen så skulle du anmäla den farliga hunden som gav sig på din oskyldiga lilla hund. Tänk på det när du har din perfekt desserade hund lös i parken..

  1. Ursäkta mig lilla vän men du har ingen rätt alls att tolka något du inte vet något om … så den här damen ber dig att tänka till innan du skriver något som skall vara en moralisk pekfinger =)
   Ha en trevlig kväll =)

  2. Du är otroligt en trokig person som bara kritisera andra.Se på dig själv på spegel!

  3. Gillar den bilden som möter mig och jag kritiserar inte andra människors utseende då jag tycker att det tyder bara på att man inte är nöjd själv med sitt, en osäkerhet och mobbning som jag tänker inte göra mig skyldig till då jag som mor tycker att det är hemskt att människor (precis som du gjorde nu) känner någon slags rättighet att sitta bakom en dataskärm och håna någon för sitt yttre. Då föredrar jag att se ut som jag gör =) Kram

 2. Varför detta behov av att ”lilla vän:a” om någon du inte ens känner? Jag ställde en fråga, målade upp ett scenario. En fråga och en fundering,som egentligen inte behöver tolkas med sarkasm.

  Ditt svar var inte det jag väntade mig.. omoget och konstigt från en vuxen människa..Vad är det jag inte vet ingenting om? och vart kommer det moraliska pekfingret in, som du så fint ville kalla det ?
  Får väl ursäkta ”damen” om det var en obekväm fråga…

  1. Din fråga Isabelle var inte ställd på ett trevligt sätt och så inte mitt svar, kan jag erkänna men ”damen” och din ton utgick redan på att jag har min hund ”fri” och att om någon hund skulle angripa honom skulle jag skylla på den ägarens hund. Gillar helt enkelt inte när man redan bestämmer hur jag skall handla och tycka då du har ingen aning om varför Knut var fri under de 2-3 minuterna och om jag skulle skylla på någon annan… Gillar interaktion och frågor men inte frågor där man redan dömer svaren utan att ens ha fått dem. Ber ursäkt om ”lilla vän” om de gjorde dig upprörd men ditt inlägg gjorde mig helt enkelt rätt så irriterad. Jag är människa jag med =) Kram på dig …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *