Art nude …

Igår när jag letade efter något helt annat hittade jag ett USB minne som jag misstänkte innehöll de kort som en fotograf tog en gång på mig för ca 4 år sedan.

Mycket riktigt var det med min stora glädje just de som fanns sparade där.

Som majoriteten har jag aldrig känt någon längtan efter att fotas naken och har under åren tackat nej till flera som har velat. Vid ett tillfälle fick jag dock ett mail från en fotograf som jag kände var annorlunda, han var seriös och kändes pålitlig. Tanken att kanske våga började då sakta men säkert kännas mindre främmande och till slut tänkte jag att det kunde tom. vara roligt att ha vackra nakna bilder på sig själv för oavsett vad man tycker om sin kropp så lär man tycka med åren att den var fin och att man skulle ha varit nöjd.

Han jobbar endast med ljussättning och trots mina bön om retuschering så var detta aldrig ett alternativ i hans jobb och verk. Tyvärr … =) HÄR hans hemsida.

Vackra kort att ta fram när man är på ålderdomshemmet (or not) när hemtjänsten kommer på besök. Hahaha! Det vore jag i en nötskal =)

När jag frågade fotografen var i Sverige han fanns så svarade han Borås vilket fick mig att le för hur sannolikhet var det? Han visste trots allt inte var jag själv bodde … När jag väl kom till hans coola studio kände jag något familjärt i hans ansikte men då han gjorde ingen antyda till igenkänning så släppte jag tanken.

Vi fotade några kort och trots nakenheten så kändes det okej då jag ändå fick sitta ner på den delen av kroppen som jag kanske känner mig mindre nöjd med =) Dags för squats kanske =) …

När vi var klara tog vi lite kaffe och han frågade om han kunde få fota några ansiktsporträtt på mig vilket jag tyckte kunde vara roligt. När jag väl fick höra hans namn (märkligt nog hade vi inte sagt våra namn tidigare) så föll den där berömda ”poletten” när …

Med ett leende berättade jag för honom att han och jag hade firat Nyår tillsammans. Jag bodde då fortfarande i Italien och kom med en italiensk väninna till Sverige för att fira ett annorlunda Nyår. Min morbror fixade att just fotografen och hans vän firade detta med oss och bjöd på middag och utgång. Vi hade en riktig rolig kväll och 22 år senare stod jag naken framför honom utan att veta att det var han.

Jag tror på en röd tråd i livet, historier som knyts samman och jag är glad att ha dessa bilder för de är allt annat än vulgära och visar bara det jag ville visa …

På detta kort visar jag dock inget alls då jag har sett till att radera detaljer =)

Kanske ett tips på kort på sig själv att ge till blivande maken (något rätt så vanligt i USA faktiskt) eller till den mannen man har varit ihop en längre period eller så till sig själv som en påminnelse att man är faktiskt helt ok och att en naken kropp behöver inte vara vulgär bara för att …

Som sagt, ett tips på något annorlunda, personligt och kaxigt att ge bort eller till sig själv. Art nude brukar dessa typer av kort heta om du söker på google.

IMG_2994
Nu är det snart dags för att sova här hemma <3

10 thoughts on “Art nude …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *