Tacos och film tips …

Idag trodde jag inte att det skulle bli så mycket folk men stundtals var det många i butiken som shoppade lite smått och gott. Klockan 16 stängde jag och då jag inte hade ätit något förutom frukost så var jag extra glad att sätta mig för att bli serverad lite tacos som Nicole och kompisen Matilda hade gjort. Riktigt gott var det …

IMG_2985IMG_2986IMG_2987

Har städat lite efter dem och nu tar de hand om resten =) då de vill visa att de kan … Den balansen att låta barn laga mat, städa efter sig själv och annat när man vet att detta kanske innebär lite extra jobb för en själv är ibland svår men man får som förälder bara bestämma sig för att slappna av lite och låta de försöka för annars lär de sig inte … Learning by doing helt enkelt och just därför är jag så kass på det själv … I never did it =)

Idag har jag inte hunnit ringa försäkringsbolaget så det gör jag imorgon och förhoppningsvis kan jag då gå och köpa mig en kamera så att jag inte blir utan nu  när jag hade precis börjat fota med riktig systemkamera både här i bloggen och för kommande webshop.

Imorgon och på lördag är jag ledig så jag tänker verkligen njuta av detta även om jag misstänker att jag har svårt att hålla mig helt ifrån butiken, att jobba är som en slags gift. Imorgon skall jag dock gå till min vän Fazli för ta bort extensions och för att sätta dit dem på lördag.

Fazli använder sig av Great Lenghts, som anses och är en av de bästa på marknaden men nästa gång skall jag få testa ett helt nytt märke som kommer snart på marknaden och då får jag göra detta i Stockholm.

Spännande och vid just nästa tillfälle kommer 200 extensions att användas på mig istället för mina brukliga 175 för ju mer hår man hår desto mer behöver man. Kanske inte det man tror men en sanning. Italienskor har aldrig mindre än 200 då vi har tjockare och mer hår kontra det klassiska svenska något tunnare håret =) En liten extensions lektion då man ofta tror att det är tvärtom.

Tjejerna är nu nere på City och köper lite godis. Jag bor 50 meter ifrån så inga större avstånd när man bor mitt i en mindre stad. Då de vill titta på sina serier tänker jag istället titta på den filmen jag rekommenderade en vän och som han älskade, ”Juryn a time to kill” som handlar om ett för mig känsligt ämne, rasism gentemot hudfärg, något jag aldrig har förstått mig på och som jag förhoppningsvis aldrig kommer att göra.
a_time_to_kill07

En film som griper tag i en och då jag även älskar rättegångsfilmer och ordets makt så njuter jag redan nu av orden och tankarna som till slut kommer att skapa en slags rättvisa i orättvisan. HÄR trailern på filmen med fantastiska skådespelare som Samuel L. Jackson, Kevin Spacey, Sandra Bullock, Ashley Judd, Donald och Keifer Sutherland och snygge Mathew McConaugh.

Nu, movie time här a casa Castellari …

3 thoughts on “Tacos och film tips …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *