High heels, NU: 299:-

Jag har somnat i soffan av och till hela dagen så nu har jag ont i nacken då det var nog inte bästa sovläget för huvudet =) När jag jobbade som gymnasielärare i ca sex år var det många som blev mer eller mindre sjuka när ledigheten kom, precis som om kroppen kände att ”nu får jag vara sjuk”.

The same but different för mig dessa två dagar men imorgon är det jag som står i butiken själv då Jessica är med familjen i Olofsbo. Vi har bestämt oss för att ta 2 dagar var för att hinna umgås med våra barn nu när de är lediga från skolan så imorgon är jag pigg, frisk och glad igen =)

Imorgon kommer min lilla hem och hon har bestämt att hon skall gå på stan med sin kompis Matilda som sedan skall sova över här hos oss. Tror att hon är lite sugen på att göra åt de presentkorten hon fick igår av Tomten. Den kicken, även om kortvarig, som man får av shopping är märklig men något som de flesta av oss känner igen sig i.

Det ser ut som att jag kanske får en märklig och dyr present i Julklapp så jag håller andan och ser om så verkligen blir fallet. Min syster visade tidigare på facebook och instagram den läckra blåa klänningen som hon önskade sig och som hon fick av mig. Sjukt snygg på henne så roligt att den passade.

Skall du själv ut och shoppa på mellandagsrean? Vi har ju ingen sådan då allt har varit på rea i tre-fyra veckor nu men självklart sänker vi ännu mer det som finns kvar.

Nu när Nyår närmar sig har vi dessa high heels i blått och guld för endast 299:- Ring mig på 033-107595 om du vill fråga om just din storlek finns kvar, har svårt att besvara på mail om sådant när jag är hemma då jag minns inte vilka storlekar som finns kvar i varje modell.
1517523_601739813207106_415485129_n
1521230_601389176575503_1225389362_n
Apropå guld har jag nu tagit bort min ren i guld som tillsammans med den lånade smala granen från butiken utgjorde mitt Julpynt i år så jag får nog säga att det tog mig en halv minut att ta bort ”julen” här hemma. Tog istället fram de vackra ljusstakar som kommer från Mariella Inredningar och Voluspa ljuset i den goda doften Crisp Champagne från samma butik.

Jessica fick också ett ljus från Voluspa i Julklapp från mig då det är något man alltid kan använda och som man kanske inte alltid köper till sig själv då de är något dyrare. Som ofta vill speglar dock priset även en kvalitet och dessa ljus är både vackra, brinner länge och doftar lagom mycket.

IMG_2964
Det är nu när jag ville ta kort på fatet som jag blir påmind om min stulna kamera men polisanmälan är gjord och imorgon ringer jag försäkringsbolaget. Snart skall vi börja fota de första varorna till webshopen så kameran är en av våra viktigaste verktyg i detta.

Häromdagen rekommenderade jag en film åt en vän som är yngre än mig och han skrev ett sms om hur bra han tyckte att den var, han verkligen älskade den så är du också yngre än mig (42 år) så kanske du inte heller har hört om den spännande filmen ”Juryn a time to kill”. Om inte så tycker jag att du kan ta en filmkväll för du lär nog inte bli besviken.

Just nu sitter jag och tittar på en annan film som jag gillade ”Skjut för att döda”. Inte samma som mitt första tips men en bra action/thriller med Tom Berenger, Kristey Alley och Sidney Poiter som är en favorit skådespelare, en man med stor dignitet och som skrev historia när han som första svarta man gav en örfil till en vit man på bioduken. Innan dess hade detta varit helt omöjligt men vissa producenter vågade skriva en sådan manus och sakta men säkert blev det omöjliga möjlig.

Nu avslutar jag detta inlägg (tittar på filmen samtidigt) genom en bild på Knut i tomteluva. Han hade på sig den i en halv sek. och hann då fota snabbt =)

Visst är han söt =)
IMG_2960

6 thoughts on “High heels, NU: 299:-

  1. Vad snygg du är tjejen ! =) Har fortfarande inte varit förbi er ens, blir så sällan man åker åt det hållet. Men DÖR för era snygga kläder och all fin inredning =) keep it up! Kramar/December

    1. Tack snälla. Du får snart komma till Borås tycker jag. Vi flyttar om ett par veckor så du är välkommen i slutet på januari i vår nya butik med tillhörande webshop … =) Hoppas du har haft en mysig Julhelg…

  2. Älskar också Crisp champagne, men som sagt dom är rätt dyra. Men för att få till den där extra fredagskänslan (som jag tyvärr saknar ibland) så brukar jag lyxa till det med doftljus när arbetsveckan är slut. Som ensamstående med tonårsbarn så saknar jag ”fredagsmyset” man hade när barnen var små. Men då får man hitta andra vägar för att mysa till det.

    1. Den är verkligen underbar och ja, man får verkligen hitta egna små saker som ersätter andra. De finns, det handlar ofta bara att finna dem och att göra dem till något trevligt oavsett om det är en promenad med sig själv i naturen eller en kopp kaffe på stan med en vän … De små stora njutningar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *