Time to dream big ones …

På väg till sovrummet snart där min lilla har redan somnat då hon sover med mig trots att hon har eget sovrum. Mycket mysigare så än att somna i två olika sovrum.

IMG_2809

Nu skall jag drömma stora sådana för där är om inte annat inget omöjligt och drömmar behövs för att rensa hjärnan från tankar som lyfter och tynger en.

På natten bearbetas mycket och bäst att ge denna natt terapi den tiden den behöver.

När jag var liten drömde jag ofta om att jag var någon slags hjältinna som skulle rädda andra genom att till min hjälp kalla en massa djur som kom direkt så fort jag visslade högt. Någon slags modern/påklädd Tarzan eller dylikt =)

Sällan jag kommer ihåg mina drömmar numera men drömma gör vi ändå <3

Godnatt på dig …

3 thoughts on “Time to dream big ones …

  1. Evigt tjat om kroppar o former, tycker man ska uppmuntra till olikheter, vissa är naturligt spinkiga o tränar kanske för att kompensera detta, andra är lite rundare o några lite mer än så – och Det är det som är tjusningen – så tråkigt om alla vore stöpta i samma form

  2. Absolut, det har du helt rätt i, en egen önskan o åsikt om sin kropp är självklart – men kanske utan att var ”för hård” på de som inte har former o kanske tränar för att som sagt kompensera det, har nära vänner som har just detta ”problem”inte kul för dem att ständigt höra att de är för smala, då började de träna – och då få kommentarer att de är okvinnliga i sina kroppar -el de som har mer el mycket mer o kanske av olika anledningar har svårt (sjukdom tex) att bli av med det. Skulle önska kvinnor stödde varandra i hur de ser ut, självklart få ha en egen önskan o få uttrycka den- men utan att klanka ner på andra kvinnokroppar – du är vacker som du är God Jul på dig Michaela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *