Julen på Mariella Inredningar …

Min favorit inredningsbutik här i Borås heter Mariella Inredningar då de har en vacker och exklusiv stil rakt igenom. Visst är det gamla läckert på sitt sätt men det är ändå inget jag skulle plocka in i mitt hem. Där önskar jag ha något som jag hittar just i denna butik som snart kommer att bara ligga 50 meter från oss än 150 som idag.

Då jag skulle gå och köpa en present till mig själv och ett doftljus från Voluspa var jag där redan kl. 12, vid öppning, innan alla andra skulle komma för att i panik köpa sina julklappar.

Här hittar du enkelt något att önska dig och att ge bort och priserna varierar så klart beroende på vad du tittar på. Som hos oss kan du ringa in din beställning under butikstider. Deras tel.nr. är: 033-107576 …
Roligt att veta är att de även jobbar med homestylingar.

Så här vackert ser det ut vid ingången.
DSC_0024

Amanda som äger och driver butiken tillsammans med sin mamma stod redan där och fixade lite. Tittade på henne och konstaterade att hon såg ”oförskämd fräsch ut” för att vara mitt i Jul stressen och i en välbesökt butik med presenter som skall slås in och allt det som hör Julen till (eller som inte men som är =)

Tänkte visa lite från butiken då jag idag tog verkligen 10 minuter för att njuta av det vackra och för att komma själv i julstämning då vi själva fokuserar bara på att ”sälja ut” och har inte lagt ut någon som helst energi på att skapa Julen i butiken. Ju mindre hos oss desto bättre medan här gäller istället inspiration till Julen och julklappar.

DSC_0030DSC_0031
Se så vackert!
DSC_0026
Se dessa coola ljustakar gjorda som bläckfiskar!
DSC_0028

Amanda visade mig ett av deras nya märke, ett märke från Los Angeles som hon letade efter och fann på mässan i Paris för att ta in den till sin butik. Märket heter DL&C och tillhör ett lite kaxigare och exklusivt sådant. Tyvärr har nu ytterligare en inredningsbutik i Borås tagit in samma märke nu i efterhand vilket självklart gör att det inte känns lika roligt.

Vi själva och de andra klädbutikerna i Borås (förutom ngt undantag) är rätt så strikta gällande att inte ta in något klädmärke som någon annan butik har då vi skall inte konkurrera på samma varor men vi skall se till att utbudet är större bland märken och kläder så att kunderna har flera valalternativ. Vi skall komplettera varandra i utbudet inte konkurrera på samma varor.

Samtidigt som det kanske borde ses som en komplimang att den andra butiken ”tar efter” så vill man gärna behålla lite exklusiviteten på vissa märken i samma stad vilket jag tycker att vi har lyckats gällande märken på kläder här i Borås men inte alltid gällande inredningen. En eloge dock till de som hittar ”före” och som ser till att staden får lite nytt att pryda sitt hem med.

När det gäller webshopar så kan man i just de ha ibland samma märke som någon annan butik har men då är det viktigt att den inte syns i butiken. Detta är dock vad jag tycker för respekt för andra butiker.
Det är nämligen inte första gången detta inträffar och det är därför jag tycker att det är värt att ta upp så att man tänker till lite … Vet att samma ”problem” har inträffat i Helsingborg där någon butik som hade köpt in först ett märke såg senare att en annan som låg bara några meter ifrån sålde samma. Sådant är inte roligt alls och tacksam att vi klädbutiker i Borås respekterar denna ”oskrivna lag”

Här på Mariella Inredningar kan du hitta som första butik i Borås just LA baserade märket DL&C… DSC_0038
Se vilka vackra askar DL&C säljs i… Lyx!
DSC_0036

Lite mer inspiration till vackra ting att önska sig eller ge bort nu när vi har bara 1 dag kvar till Julafton …
DSC_0039
Förutom allt guld och annat så säljs på Mariella Inredningar även handdukar från Lexington, Gant och Missoni. Skulle gärna önska mig från Tomten …
DSC_0049

DSC_0050
Det finns verkligen mycket att önska sig under granen men är nöjd med vad jag själv valde denna dag. Två vackra guldiga ljustakar har packats ner och skall snart tas upp för att sprida ytterligare lite ljus och värme i vår lägenhet denna söndag.
Nu promenad och sedan tänder vi ljus <3
DSC_0034

5 thoughts on “Julen på Mariella Inredningar …

  1. Åh, , ja visst finns det hur mycket fint som helst, jag har fastnat för guld o brons det är tydligen inne nu året om :) fina ljustakar du köpt! Trevlig kväll på dig:)

  2. Det är verkligen tråkigt när en butik tar in ett märke som redan finns i en butik väldigt nära. Det borde den grossistförsäljare tänka på som säljer in till butikerna. Förr var det en regel från säljaren att fanns det en butik i närheten som sålde deras märke så hade den ensamrätt på det. Ingen tjänar på att det säljs samma märke i två butiker på en liten, exklusiviteten försvinner också. Sen är det inte fair mot den butiksägare som först tog in det tycker jag. Kram på dig fina Michela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *