Mer inredning från Mariella & årets julgran …

Det fanns visst flera bilder i min kamera från mitt lilla besök på Mariella Inredning (gilla deras fb sida HÄR) idag så självklart vill jag visa de jag tog. Inredning är ju roligt och genom att köpa en liten ny inredningspryl kan vi känna oss nöjda ett tag tilll =)

Tapeterna till den nya butiken är nu bestämda men hemma har jag bestämt mig för att inte ha exakt samma tema för annars känns det ingen skillnad mellan hem och jobb så denna tapet förblir fortfarande min favorit och den som skall sättas upp här hemma medan lillan och jag är iväg fem dagar i mitten på mars.

Det märks att jag gillar guld eller hur? =)
DSC_0053
Syns tapeten? Här kommer en bild till på den =) En fondvägg i den och så skall jag måla om väggarna vita då de är kanske något mindre vita efter 5-6 år i lägenheten. Inget som syns men alltid skönt att fräscha upp hemmet.

Den vackra lampan från Kartell har jag i exakt samma nyanser i sovrummet medan i vardagsrummet har jag dem i helguld.
DSC_0047
Ytterligare något jag själv har från Mariella är den här kudden med den kaxiga ”texten” i glittrande stenar Blonde. One word … Var bara tvungen och den minns jag priset på, 995:- eller 998:-
DSC_0042
My från ”Ensam mamma söker” ringde mig från bilen då hon var på väg mot Stockholm för att fira Julen med vänner. Hon skrattade så åt mitt tidigare inlägg om min guldiga ren som enda Julpynt men nu har jag minsann även tagit hem den smalaste plastgranen som finns och som vi har haft i butiken.

Nicole ville ha en riktig men jag kände ärligt att i år orkar jag inte ta in en bara för att hon skall ha en fram till kl. 17 när hon ändå har ”allt det där” hemma hos sin pappa på kvällen.

Hörde mig själv argumentera med ett leende på läpparna att om man verkligen gillar granar så skall man låta dem växa och leva i skogen istället för att döda dem för att ta in dem i hemmet. Hahaha! Jag kan verkligen konsten att förstöra Julkänslan i år =)

Lite smal är den nog allt =)
IMG_28351525366_10151871427168660_441816965_n
Man skall nog vara glad över att jag stannade i att berätta detta för när jag tittade vidare på granen tyckte jag nog att Sigmund Freud hade nog kommit med en och en annan förklaring till vad den symboliserar egentligen =) Hahaha! DET lät jag bli att berätta för min lilla i år men om jag är ännu mer cynisk nästa år så kanske att ”fallo” jämförelsen kan komma att förklaras då =) or … NOT =)

Nej, nästa år skall Jessica och jag packa paket nere på vårt lager i vårt  nya butik, pynta den som om det vore en amerikansk tävling, ha slingrande ljus runt alla fönstren (helst blingande i olika färger) för att sedan ha lite tomteverkstad för paketeringar till vår kommande webshop, ta roliga selfie kort på oss själva att skicka till alla våra kunder, köpa en massa paket till våra glada och underbara flickor, ta in största julgranen till våra hem och tänka att Julen är … bäst =)

Det nästa år dock… Imorse skrattade jag så när Jessica och jag tog en kaffe innan vi gick till butiken. Hon visade att hon hade köpt en karta på 10 Julfrimärken för att inse att 8 frimärken fanns kvar då hon hade bara två väninnor att skicka Julkort till och jag var en av dem!!! OMG! =)

Erkände att jag själv hade inte skickat ett enda för då slapp jag konfrontera det dåliga samvetet om att inte ha givit mina vänner tid men jag hoppas att just för att de är mina vänner så vet de att det är en liten jobbig och stressig period och just därför förlåter de mig. Kärlek till er mina vänner för att ni finns i er frånvaro <3 Min vän och frisör Fazli skickade igår kväll ett enkelt sms ”Tänker på dig <3 <3 <3” och genom sådana enkla medel inser man vilka underbara personer/vänner jag har i min närhet.

Häromdagen kom han och Tania med en latte till mig och Jessica då han var medveten att jag hade varit uppe sent på natten i och med manligt ungt besök. Lite energi fröken Castellari … Hahaha! Fazli är alltid bäst och är du en av de som har som nyårslöfte att gå ner i vikt (som mig och flera miljoner andra) så säljer min väninna Tania just produkter från Herbalife, det enda pulvret som jag klarar av att få i mig då jag verkligen mår annars illa av sådant. Gå in på hennes hemsida www.citywellness.se för att ställa frågor eller läsa lite om produkterna.

Åter till min väninna My som jag delar mycket med trots åldersskillnad men som i andra situationer så är ålder bara en siffra =) Vi måste verkligen boka en spa helg innan 7/2 =)

Nu skall lillan och jag spela högt musik och shaka loss här i vår lägenhet … Apropå det tänker jag kolla om jag kan åter få privatlektioner i chair dancing då jag älskade de 5-6 lektionerna jag fick för några år sedan. Man blir medveten om sin kropp på ett helt annat sätt så det skulle jag vilja ta upp igen.

Nu skall jag återgå till min lilla som vill att jag skall ta tillbaka den där smala julgranen till butiken för att sälja den där. Hahaha! Skickade ett roligt kort på henne och ”granen” till Jessica. Sämsta julmamman i år men då kan jag bara bli bättre =)

One thought on “Mer inredning från Mariella & årets julgran …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *