Shorts i regnet …

Igår kväll kom min lilla hem runt 22.30, trött efter en eftermiddag och kväll på Liseberg med sin pappa och familj. Hon brukar alltid vinna en massa när hon är där med dem och aldrig med mig så jag frågade var alla stjärnvinster var.
Med ett litet besviket leende visade hon fram några choklad ägg som var visst den enda vinsten som hon fick ta hem denna gång.

Undra vad det är inom oss som tycker att det är så roligt med att vinna något för kanske 50:- trots att vi har lagt 200:- i lotter. Jag brukar inte spela eller köpa lotter men en gång för kanske 3-4 år sedan köpte jag 2 triss lotter (2x 25:-) för att på en vinna 25:-. Direkt ropade jag med glädje att jag hade vunnit 25:- för att någon skulle direkt påminna mig om att jag hade kanske vunnit 25:- men jag hade även förlorat 50:-. Så sant så =)

Idag är det inget Julväder direkt, inget som lockar till Julshopping men så närmar sig Julen ändå och konstigt nog så kommer man oftast på att flera Julklappar skall köpas in. Själv har jag väldigt få Julklappar att köpa =), de till min syster och mina systerbarn  som åker med min mamma till Italien just i skrivande stund då hon är på väg till Melissa för att fira Jul & Nyåar och de till Jessicas tjejer får också får så klart var sin present samt så min lilla … <3

Mina favorit färger på paket är guld, brunt, beige. Tråkigt kanske men älskar det…

IMG_2778

Jag öppnade och Jessica kom efter en stund med två latte till oss och som vanligt dricker jag bara några klunkar. Vi tände lite ljus och flyttade fram lite varor så att butiken inte skulle se tom ut när den faktiskt inte är det.

Trots regnet så har vi tagit fram de shortsen vi sålde i somras och som nu är på otroliga priser. Dessa vita från Dondup kostar nu 499:- (ord.pris: 1899:-) Storlekar 29 och 30 är kvar (28 på bild men de sålde samma dag som jag la ut bilden på instagram). Det tunna fina bältet med stjärnor på kostar nu 499:- Ring oss på 033-107595 för beställningar …

Imorgon söndag har vi öppet 12-16.

Skorna på bilden är från italienska ASH och finns kvar i storlek 40 och 41, NU: 399:- !!! Har själv 38 så stora på mig men det gick att ha dem för en bild =)

1513692_600619176652503_1599459589_n-1

IMG_2700

Nu skall min lilla och jag fortsätta med vår godis, en salig bladning av choklad, marshmallows och nötter.

Senare ikväll ett inlägg om godiset à la Michela & Nicole <3

 

4 thoughts on “Shorts i regnet …

  1. Michela du är så himla snygg o sexig i dina fina vita shorts. Önskar dig och din lilla familj en fantastisk skön, härlig, mysig och fin Jul … Stor kram G

  2. Trodde först du slutat blogga när du var borta från finest sida. Buhu och snyft! Men så hittade jag dej här efter lite googling som tur var :)
    Men du borde låtit bloggen ligga kvar där ett tag för jag tror många missat din flytt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *