Top från Dondup för 899 kr!

Efter en stund denna morgon insåg jag att det var den 13, fredag den 13 för att vidare komma på (efter en annorlunda och personlig video hälsning) att det var även Lucia dagen!!!

Hur kunde jag glömma??? Tröstade mig med att även Jessica vaknade helt ovetande så två mammor med många tankar helt enkelt …

Efter att ha följt Nicole till skolan mötte jag upp Jessica i butiken för att kl. 9 gå till den butiken som vi skall flytta in till. Där mötte vi Jan, som driver sin verksamhet där idag och en jurist för att skriva på några viktiga papper.

Jan, som är över 70 år, slutar nog inte för att han egentligen vill men mer för att han inser att han måste ”släppa taget” och kanske njuta av lite välförtjänst ledighet efter alla åren som han har hållit igång.

Jan bjöd oss på kaffe och lussekatt på nedersta våning där vi skall ha kontor/lager och kanske en del som butiksyta.

Jan är verkligen en äkta gentleman och en mycket stilig sådan. Försökte komma på vad han sa som fick mig och Jess att le av välmående men vi har glömt … Det som framgick var nog mest ändå att han är så glad över att hans butik fortfarande kommer att handla om konfektion, något som står honom väldigt nära.

Redan vid ”förhandlingarna” frågade han oss om han skulle kunna få ta emot några kunder ibland i butiken då han tänker inte lägga av helt och hållet och självklart sa vi ”ja” till detta då vi kan behöva honom och hans underbara vänlighet och utstrålning.

Jess och jag log av värme när vi såg att detta stod  i kontraktet som vi glatt signerade under. Gulligt <3

Idag pratade jag med leverantören för bland annat italienska märket Dondup, en av våra mest exklusiva brands med lyxiga material och italiensk design.

På flyttrean har vi denna fantastiska topp i cobalt blått och i vitt. Nu kostar den 899:- (ord.pris: 2299:-)

Vi har en 36:a och en 38:a i varje färg så ring oss på 033-107595 om du vill beställa den. Imorgon lördag har vi öppet 10-16 och på söndag 12-16.

 En fantastisk och annorlunda tröja är denna från Cavalli.

En enda kvar men nu efter att jag la ut den på instagram verkar den vara köpt. Imorgon vet jag om kunden skall ha den eller inte … 999:- (ord.pris. vill du inte ens veta, en resa som Jessica tänker =)

Till Barbro som nästan dagligen tar ut Knut på promenader då hon hämtar honom i butiken skall jag ge en presentpåse med dessa underbara lokala produkter som noggrant har utvalts av några ungdomar som går på Bäckängsgymnasiet (det gymnasieskola där jag själv jobbade) och som i sin utbildning har startat och driver ett UF- företag.

Deras presentpåse kan du köpa i Presentknallen eller beställa via deras facebook sida HÄR.

”Gilla” gärna sidan, titta in och beställ presentpåsen till någon du vill uppmärksamma nu under Jultider…

För min del har jag verkligen få paket att köpa och det tycker jag är verkligen så skönt. Handlar du mycket på nätet nu under Jultider?

Till nästa Jul är vi med där med vår kommande The Little Showroom webshop då näthandeln verkar bara växa för varje år …

 Idag har jag fått titta in på min kommande blog med egen domän namn och älskar den rena designen. Skall få lite utbildning via telefon nästa vecka för att lära mig hantera wordpress och sedan får ni länken till den så att ni kan fortsätta följa om ni så önskar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *