Paket

Idag skulle jag ha börjat dagen med löpbandet men vaknade alldeles för sent för det. Efter en snabb dusch var det bara att gå till butiken för att dammsuga, tända lite ljus och öppna upp dörrarna till en lördag med Julshopping som huvudsyssla för många denna dag.

Tiden gick så otroligt fort då butiken hade besök av många kunder i jakt på något till sig själva eller att ge bort. När klockan var 15 tittade Jessica och jag förvånade på varandra då tiden hade verkligen rusat.

Det bästa med att ha flyttrea är att vi inte slår in några julklappar nu då vi inte har köpt in kartonger och presentpapper till detta. Får erkänna att det är rätt så skönt att slippa även om det är en magisk känsla att lämna över till kunder ett vackert inslaget paket … Nästa år så …

Insåg även att jag verkar medvetet undvika paket även privat då jag har köpt dessa underbara tre söta kartonger som innehåller små julklappar till min dotter. De är köpta på Lagerhouse om ni är sugna på ett gulligt och annorlunda paket.

De enda jag har köpt  eller skall köpa något till är min lilla, min syster, mina syskonbarn och min mamma.

Har under flera år varit den som överdrivit lite men nu när Jessica och jag har köpt en egen webshop (som lanseras inom en månad) av de duktiga bakom företaget Workbox  så ger vi varandra det i present och utrymme till några övriga utsvävningar finns inte …

Imorgon skall jag därför köpa något till mig själv =)

Jessica och jag har bestämt oss för sälja de 20 par Please denim i tvätten Sweden (som vi har i vårt lilla lager) redan nu då det är så många som vill köpa dem innan Jul. Dessa hade vi tänkt ”spara” till nya butiken men då flera är på ingång i januari så säljer vi dem redan nu.

 Vill du har vi därför dessa snygga Please redan nu i butiken. Dessa är dock INTE på rea och kostar 1599:-. Självklart kan du ringa in din beställning som vanligt.

En fantastisk top tillverkad med bästa material och i bästa ”made in Italy” anda är denna från Dondup. En 36:a kvar (den på bild) och helt klart en underbar överdel att njuta av i många år. Nu kostar den 1599:- !

Önskar dig en underbar lördag kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *