Cycle, Nashi och Millie firas

Morgonmöten innan butiken öppnar har visst blivit lite av en daglig start på dagen för Jessica och mig och idag var det inget undantag. Kaffe och en massa papper så att man ser och är väldigt upptagen i siffror och texter.

Till butiken för att få fram det mesta vi har och prismärka tydligt med röd penna så att man lätt ser vad rea priset är. Många som har köpt små presenter till den julklappsleken som engagerar många under Julafton.

Tändstickor i vackra askar, smycken, tvålar, lyktor, vasar och ljus för under 50:- finns i mängder så titta in.

Ofta vill man köpa något till någon vän eller släkting som inte skall kosta en förmögenhet så vi har tagit fram många små prylar som alltid är roliga att köpa och ge bort. Vill man lägga ca 250:- har vi urläckra mobilfodral att välja mellan.

Idag hade jag på mig den svarta skjortan från italienska Cycle. Den är lite längre, lite oversize och i ett fantastisk material, nu kostar den 1250:-  och finns i storlekarna S, M och L.

Vid 15.30 gick jag till Familjen Sandwall för att göra en hårkur med specialprodukter från Nashi för oss med lite extra torrt hår.

Salongen ligger på övre plan med en vacker utsikt över Stadsparken och det mesta går i vitt & guld. En otrolig vacker salong där mycket av inredningen kommer från favorit inredningsbutiken Mariella Inredningar.Dessa ljustakar skall jag nog ge mig själv i julklapp …

Bilden nedan är tagen från Mariella Inredningars instagram konto och visar min underbara lampa från Kartell som jag köpte där och den tapeten som jag skulle vilja tapetsera en fondvägg med.

Hur läckert och snyggt som helst! De skall snart också starta en webshop men än så länge kan man ringa till dem och beställa som man gör hos oss…

Håret är nu hur mjukt som helst och kan inte annat än att bara njuta över resultatet. Mitt torra hår behövde verkligen få lite uppmärksamhet och behandling.

För ca 1 månad sedan fick min dotter Nicole några produkter från just Nashi av Liza som äger och driver salongen med sin man och även Jessica har alltid talat varmt av dessa produkter så idag köpte både jag och Jessica shampoo, balsam, hårinpackning och olja från just Nashi.

Bredvid kassan finns den underbara söta lådan som Nicole fick som tips på en bra present som används och som inte riskerar att hamna och glömmas bort i en låda.

Testa dem om du aldrig har gjort det för de gör verligen en skillnad …

Vid 17 var jag hemma och tillsammans med Jessica, min dotter och Jessica barn, Millie och Izabella gick vi till en närliggande pizzeria för att äta en god pizza med parma skinka och pesto men framförallt för att fira Jessicas dotter Millie (som även är mitt gudbarn).

Om tre dagar fyller hon år så vi ville så klart gratulera henne på kommande födelsedag.

Minns det stämningsfulla men även roliga dopet då Jessica trodde att jag rymde från kyrkan och från talet jag skulle hålla på italienska medan sanningen var bara att jag hämtade en mikrofon då jag ville höras av alla =)

När Jessica frågade henne för ett par veckor sedan vilket som var hennes favorit ord svarade hon ”body butter” då hon älskar denna produkt från Body Shop så självklart köpte vi tre produkter (därav en body butter) därifrån och så hade jag köpt  på flygplatsen en underbar rosa VS necessär med tre produkter från Victoria Secret.

Hon blev överlycklig för det är verkligen ”det bästa” som finns. Millies ansiktsuttryck ljuger inte =)

Under middagen fick vi reda av våra barn att de är mycket snällare mot sina pappor då de vågar inget annat, de är så långa så Izabella =) och då de säger ”nej” på ett helt annat sätt.

”Med er vet man att ett nej kan bli ett ja” så efter de orden och efter deras bedjande ord att få en macarons till efterrätt så visade vi två mammor att de hade minsann fel … Vi sa ”nej till macarons” och gav oss inte” Så det så … =)

Nicole har lagt sig och jag skall nu sysselsätta mig en stund med att försöka tänka ut vilka olika kategorier jag önskar ha på min nya kommande blog med egen domännamn. Fick en liten sneak peak och älskar den redan.

Det skall bli helt fantastiskt att, inom kort, få eget även om det har varit roligt att skriva här på Finest i ett år.

Tiden går så otroligt fort men så gillar jag det personliga så en egen domän känns nu efter ett par år i blog världen som ett givet steg …

Nu skall jag krypa in i sängen bredvid min dotter som sover alltid med mig. Imorgon skall hon till sin pappa igen och den här veckan har gått alldeles för fort… Längtar redan till att hon kommer tillbaka … Som någon skrev till mig en gång ”gå långsamt, kom tillbaka fort” …

Godnatt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *