Snygga tips från flyttrean

Då vi vill verkligen tömma hela butiken innan senast den 7/1 försöker jag ”markera” på några kläder/skor/accessoarer/inredning här i bloggen och på butikens facebook sida.

Detta för att även ni som inte bor i Borås skall kunna fynda nu när chansen finns.

Denna underbara top/linne från Valerie hade vi två stycken av och båda sålde slut inom ett par timmar efter det att bilder på den hade kommit ut på instagram.

Inte konstigt alls då det konstiga var att den fanns kvar överhuvudtaget.

En klänning som vi köpte dubbelt av då vi tyckte att den var helt fantastisk när vi la order på den är den här svarta skapelsen som sitter bra oavsett om man har eller inte har stor byst. Den kostar nu 350:- och inget att tveka på …

Idag sålde vi fyra stycken efter instagram men en XS och S finns kvar om du vill ringa (033-107595) och beställa den imorgon. Först till kvarn regeln gäller hos oss som i djungeln… =)

Ett plagg som jag har köpt privat då jag ville verkligen ha den utan att behöva sälja den när den inte längre finns i butiken är denna kavaj/inne jacka från italienska Dondup. Vi har 2 stycken 36:or kvar och kostar nu: 1999:- 

Den är helt fantastisk och den andas Dondups exklusiva design. Den kommer att hänga med i många år i min gardrob …

Idag hade jag på mig en av topparna från Cycle och en kund frågade om vi hade några kvar, vilket vi dock inte hade. Då hon hade behövt min storlek så frågade jag om hon ville köpa den jag hade på mig så efter att ha provat den blev det just så.

Jag fick byta om till något annat och kunden blev glad. Min och Jessicas gardrob är nämligen inte så välfyllda som många vill tro då vi just ”lånar” några plagg men självklart händer det vid något enstaka fall att även vi köper något som vi senare inte vill sälja som använt.

De plaggen vi har lånat säljs sedan som ”använda” när säsongen är slut eller under säsong som idag, men alltid med kundens vetskap om att den har används av oss vid några tillfällen.

Efter dagens tråkiga besked skall vi träffas imorgon igen redan vid 8 för att diskutera någon slags plan B som dock är nog redan är på bokstäv G (som min kupa =)

Vem har sagt att det skall vara lätt? =)

Sällan en väg eller en trappa är rak utan några som helst hinder, utan några som helst svårigheter att ta sig upp till mål men så är vissa trappor trots detta helt fantastiska …

Se här vad du kan göra med din om du älskar böcker, en underbar inspirationsbild.

Nu vill lillan spela kort igen innan läggdags <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *