A new italian brand

När jag kom hem vid 1830 insåg jag att det enda jag hade ätit under dagen var en liten liten solrosfralla med julskinka i och en latte.

Efter ytterligare ett möte kl 8 gick Jess och jag direkt till butiken vid 9 för att ta emot en ny leverantör som vi aldrig tidigare har jobbat med och efter det har det gått i ett …

När nya leverantörer mailar bilder på kollektionerna de säljer blir det ofta en ”nej, tack” men ibland så får man den där känslan om att ”här kanske finns något”.

Det handlar om att ”se över bilderna” som oftast har ingen ”sälj” i sig i mina ögon. Få brand har en look book som har den känslan som åtminstone lockar mig men jag förstod ändå här att kanske kanske och blev så himla glad när denna kanske blev ett JA för vårt nya italienska märke.

Dagens order gäller hösten 2014 och anländer i augusti. Bra priser och kläder med kvalité och en look som både Jessica och jag föll för.

Två ursnygga baggy byxor, en urläcker denim med röda detaljer, en kort blå jacka med pälskrage, en lång jacka med ursnygga detaljer i ekologisk päls (fuskpäls), två ursnygga korftor i en model som vi tidigare aldrig sett och en långärmad enkel tröja med lite läckra stenar på fickan.

Vi fortsätter att gilla ”made in Italy” och välkomnar detta nya märke till vår nya webshop familj..

Här en smakprov … Glömde att ta på baggy byxorna men då har ni något att se fram emot =)

Jeansen på bilderna är också från samma märke <3

Efter denna underbara start med ”rätt magkänsla” var det bara att jobba då vi idag startade vår REA, 50-70%. Var du inte ute i god tid idag oroa dig inte, vi har mycket kvar då vi hade mer än 1 av varje så titta in på butikens facebook sida för att kolla lite vad som finns.

Ring oss gärna på 033-107595, vi finns i butiken mellan 10-18.

Just nu tittar jag på när underbara Magdalena träffar några av de som har varit med i tidigare säsonger av ”Ensam mamma söker”.

Det ser ut som att programmet gör verkligen att singellivet är ett minne blott för de flesta men kan det ha att göra med ”söker man till programmet så är det för att man vill finna den stora kärleken” och är därför kanske mer öppen för ett förhållande? Troligtvis =)

Oavsett, så verkar programmet lyckas med att få flera singelmammor att bli kära så tummen upp för det.

Nu skall jag kolla att min lilla dotter sover för hon är en liten natt uggla <3

2 thoughts on “A new italian brand

  1. Jag visste aldrig att man som butiksägare behövde beställa kläder så tidigt för ett par säsonger innan. Saknar du dom gamla tiderna med butiken?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *