Red by Roberto Cavalli

När vi nu har REA på minst halva priset i butiken så förvånas jag att denna utstickare från kändis designern Roberto Cavalli är kvar. Den kostar NU: 999:- och är hel fantastisk…

Storleken som är kvar är den på bild, en 36/38.

Jag älskar rött på kläder som den sanna skorpionen jag är och när denna läckra färg kombineras med lite leo print kan detta inte annat än bli ett plagg för den som kanske vågar lite mer …

Tillsammans med ett par svarta byxor så blir den ändå någorlunda ”diskret” och helt klart något som drar lite uppmärksamhet till sig då den är allt annat än vanlig. Cavalli har dock aldrig gjort något som är ”vanlig” så inga konstigheter i detta påstående.

Om en timma slutar jag för att gå hem till min lilla och ta med henne på en liten promenad. Vi behöver lite syre ikväll innan vi stänger in oss igen för myskväll och för att fortsätta slå in några julklappar …

Ett litet snabbt inlägg om en favorit som jag tycker inte skall behöva hänga här, alldeles för snygg för att hänga på en galja … =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *