Julen och 50-70% rea!

Det var övveraskande nog många som var på stan idag men så gjorde nog snön att många kände för att shoppa några julklappar och fika i värmen.

Nicole fick av mig och sin pappa hela 1000:- för att själv köpa julklappar till alla sina kusiner och till oss själva då det är klart att hon nu är så stor att hon själv vill välja det hon skall ge bort i present. Hon och kompisen Matilda som också hade samma upplägg har därför strusat på stan, shoppat en massa och slagit in presenter här hemma.

En Tomterverkstad mitt i centrala Borås.

Själv är jag ofta väldigt avslappnad gällande alla Julens ”måsten” då jag tycker att de flesta ”stressar” med det perfekta hemmet, det perfekta pyntet, de perfekta Julklapparna, den perfekta Julmaten tills den graden att de inte ens njuter av den dagen när den väl kommer.

Vi bygger ofta upp så stora förväntningar över den perfekta Julen med glada barn och kärleksfulla familjer att risken finns för en viss besvikelse om inte verkligheten motsvarar fantasin. En risk de flesta av oss tar år efter år …

Själv har jag ofta hållit mig ”utanför” den fantasin då det var länge sedan jag insåg att ”det där” är ofta bara en önskan. Trots min cynism för hur vi människor stressar kring det datumet så älskar jag Julgranar och framförallt älskar jag Tomten.

Tomten har jag själv sett som vuxen så han tror jag utan någon som helst tvekan.  Jag mötte honom i fojen på ett hotel på semester paradiset Aruba när jag var där på semester med Nicole och hennes pappa.

Nu vet ni kanske inte om jag tror på mig själv eller om jag skämtar men sanningen ligger nog mer i första påståendet, hur barnsligt det än låter =)

Något som dock är verkligt och lätt att bevisa är att vi imorgon fortsätter vår Flyttrea men att vi nu skänker priset till HALVA PRISET på ordinarie pris samtidigt som vi även tar fram kläder från förra hösten och då är än rea på över 70% som gäller för de plaggen.

Tänkte visa några exempel på detta (som jag tidigare idag la ut på Instagram)

Den här kjolen är något kortare och urläcker. Vi har storlekarna 38 och 40 kvar, har själv 38 på bild. Den har tidigare kostat 2098:- och kostar NU: 499:- !!!

Vill även tipsa om en av mina favoritkedjor gällande underkläder, italienskt så klart =) Den finns även som online butik HÄR.

Ett linne i samma linje finns också. 36 och 38 kvar. Linnet är slät och enkel på baksidan och kostar NU: 599:-

En ursnygg sammetsklänning från Valerie finns också bland kläderna på över 70% rabatt. NU kostar den 799:- istället för 2599:- , high heelsen från amerikanska Frye kan du nu köpa för 750:-

Den gröna finns i endast en storlek 38 (som jag har på mig men som är alldeles för liten för min byst)

Den rosa finns istället i storlekarna 36 och 38 och kostar så klart också 799:-. Ring oss om du har frågor angående storlekar eller om du vill beställa, 033-107595

De baggy byxor från italienska Cycle som jag har på mig på dagens bild är som allt annat från säsongens kollektioner nu på halva priset och kostar därför nu 850:-. En 26 kvar!

Glöm nu inte att all inredning skall bort helst innan sista december så kom till butiken och titta på vad som finns… Även det säljs nu för halva priset så riktiga fynd kan du göra precis innan Jul.

Glöm inte de siden överdelar från Cycle i svart och beige som nu kostar 499:- istället för 999:- Helt fantastiska i sin enkelhet och ett riktigt tips då jag har använt min så otroligt mycket.

Nu skall jag fortsätta här att övertyga min dotter att inte ge mig för många ledtrådar om vad hon har köpt till mig i Julklapp … Om sanningen skall fram har jag nog redan förstått vad det är =) Hahaha!

Min enda Julklapp och jag vet redan … Suck =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *