Wicked …

För några veckor sedan frågade Linda mig om jag ville följa med och titta på WickedGöteborgsoperan och självklart ville jag det.

(Till er som har frågat på instagram är detta ingen klänning med en kjol från Second Female, en långärmad tunn tröja från Intimissimi (som jag fick av just Linda när jag fyllde 50), bälte från LV och stövlar från Pavement).

Då vi var lite sent ute så fanns bara billigare biljetter att köpa så 195:- kostade denna underhållning som varade i hela 3 h.

I våra biljetter ingick dock inte att man såg huvuden på huvudrollerna när de stod på en viss del av scenen så vi fick använda lite fantasin, haha! Trevligt med matiné och ja den är sevärd även om jag inte fick någon WOW känsla men jag är inte lätt att imponeras och kan vara så att känslan hade varit annorlunda om vi hade sett hela scenen :)

Då vi varken hade ätit frukost och lunch så tog vi en tidig middag på Gurras.

Ett glas vin på Avalon och sedan åkte jag hem till småstaden nöjd efter en mysig lördag <3

Den här kom upp som minne på Fb, 11 år sedan och med tanke på att Knut är numera en ängel i himlen så finns ingen kvar att ha förtroende för … suck …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *