Handgjorda karameller …

Att jag gillar vissa märkesväskor kan jag knappast förneka men så finns faktiskt även de väskor som är handgjorda och därför unika karameller i underbara nyanser som min kollega Anja virkar och som du kan se på hennes instagram @una.borsaa <3

Just på instagram kan du även beställa de genom att enkelt skicka ett DM till henne och där ser du även vilka olika modeller hon gör på väskorna och vilka färger du kan få på de.

Här kan du se den senaste modellen hon har virkat då hon hade med sig några på jobbet och självklart kunde jag inte annat än att beundra de och självklart …

… äger jag numera även den här underbara lilla karamell i en ljusblå nyans <3

Kanske ett tips inför de där julklapparna som snart ska köpas eller kanske en present att ge till sig själv?

Hade önskat att ha ett intresse då det är även en fråga jag ofta får och hade nog velat ge något annat svar än ”true crime dokumentärer” men att ljuga är fult sägs det :)

Har du något intresse och vilket isf?

4 thoughts on “Handgjorda karameller …

  1. Jag gillar att sticka. Blir lugn av det och har blivit något jag sysselsätter mig på fritiden med. Önskar dig en tidig Grattis på födelsedagen då jag ser att du fyller år imorgon!

  2. Hej Michela! Vilka fina väskor din kollega gör, hälsa henne det! Har inte heller någon stor passion men om träning räknas som det så kanske jag har det ändå :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *