Lär dig italienska …

Italienska anses vara världens vackraste språk och jag kan inte annat än att instämma i att mitt modersmål är otroligt vackert i orden, melodin och även de där gester som förstärker orden.

Jag är sedan länge utbildad gymnasielärare i italienska, psykologi samt sociologi men undervisar enbart i psykologi på Vuxenutbildningen så är du intresserad av att lära dig italienska hör gärna av dig.

Är ni en grupp som vill lära sig och jag kommer till er på jobbet eller hemma, vill ni ha privatlektioner eller lära er italienska online via en meet länk? Möjligheterna är många så bara att skicka iväg ett litet mail till mig: michelacastellari71@gmail.com

Själv längtar jag redan till min hemstad Bologna för att prata, skämta och gestikulera så som jag gjorde mina 20 första åren ❤

6 thoughts on “Lär dig italienska …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *