50 årsfirande & fruhippa …

Som ni kanske minns fyllde min väninna Johanna 50 år i juni vilket hon firade med att bjuda in vänner och familj till en fantastisk fest i Mollösund, en fest som dock även visade sig vara ett bröllop. Ett helt sagolikt giftermål med sin Janne och då både Janne och jag kom ungefärligen in samtidigt i hennes liv så har jag alltid hoppats på att det skulle bli just han. Deras kärlekshistoria och vårt vänskap började för ca 11-12 år sedan …

Vad ger man en kvinna som redan har det mesta? Man ger henne en upplevelse så klart och hoppas och tror att det var en uppskattad sådan <3 Hon fick enbart veta att hon skulle vara ledig denna lördag-söndag och i början på veckan hade jag bara skickat ett SMS där det stod lite om vad hon skulle ha med sig. Mer fick hon inte reda på …

Vi började med en härlig lunch på Avalon och så otroligt trevligt att sitta där, njuta och umgås. Vi var lite av en blandad kompott. Johannas syskon, barndomsvänner och så lilla jag, alla där för att fira vår Johanna. Strålande väder fick vi också.

Vid 15 gick vi mot Jacyz hotel där jag har endast varit en gång tidigare och ätit middag men nu så fick jag uppleva lite av hela hotellet.

Vi samlades för att få lite information om hotellet av en mycket trevlig tjej och något som var väldigt påtagligt var den fantastiska servicen som alla som jobbade bjöd på.

Vi checkade in på våra rum och så möttes vi upp vid poolen.

Skål till ett härligt gäng kvinnor <3

Och så är det det där med smaskiga drinkar …

Att bara gå runt i denna härliga mjuka gula morgonrocken är en lyx i sig ..

Ett tips är nog att boka en vardag om man kan för det var mycket folk vid poolen och misstänker att det alltid är så på helgerna.

Nöjda hade vi ca 45 minuter för att fixa till oss innan vi skulle mötas upp i Johannas rum för lite bubbel.

Det var här som brudslöjan med texten bride kom fram för nu skulle hennes 50 årsfirandet förvandlas till en fruhippa

Tre rättersmiddag på Archies på hotellet och helt plötsligt var vi tre till då Johannas döttrar och yngsta syster överraskade med att komma till middagen och det gjorde en dunder entré som ingen på restaurangen kunde missa.

God mat, ett fantastiskt tal från Helén till Johanna och glädje <3 Till skillnad från mig Ä L S K A R Johanna att fylla år vilket är underbart då känslan hon har kring dessa dagar är bara positiv, att fira livet <3

Från middag till baren på hotellet…

Vart vi tog vägen efteråt? Ja, vid 22.45 hade vi studio på Melody Club i 1,45 min och jösses vad vi sjöng, vissa mer vissa mindre men alla intog scenen åtminstone två gånger. Det är ingen vanlig karaoke minsann för här bjuds med på det lilla extra i form av kläder, peruker, hattar, bakgrundsskärmar, trummor och ja, allt …

Såhär såg det ut när vi kom tillbaka till hotellet vid 2 på natten. Fortfarande rätt så pigga men kanske något hesa :)

Frukost vid 9 imorse och sedan checkade vi ut nöjda över vår vistelse <3

Tack till alla dessa kvinnor för en ljuvlig och kul helg. Tack Maria för att jag fick dela rum med dig, tack Hanna för att du tog hand om det mesta kring helgen och tack Johanna för att du är precis den du är <3 Vår Cirkusdirektör som är van att vara den som har kontroll fick helt enkelt luta sig tillbaka och ge andra den rollen.

Vi avslutade med att sitta en timma i solen på uteserveringen på By Klang och sedan var det dags för oss alla att åka mot våra respektive städer medan fru Fors fick åka hem till sin underbara man <3

6 thoughts on “50 årsfirande & fruhippa …

  1. Åh vad så härligt, så fint av er att fira henne.
    Och visst tusan var det alldeles magiskt den dagen dom gifte sig.
    Massa kramar till dig <3

    1. Den dagen vi fick vara med om deras bröllop kommer alltid att ha en speciell plats i mitt minnesbank. Allt var bara helt underbart ordnat, allt från stället, vädret, musiken, alla gäster, prästen och ja … allt <3
      Att få möjligheten att fira henne lite kändes verkligen underbart speciellt när det är en person som alltid får annars själv styra och överraska andra <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *