Ett år har gått …

Ett år har gått (imorgon) och jösses vad jobbigt det har varit … Att bli sviken från de du litar mest är verkligen så otroligt fruktansvärt smärtsam att det påverkar både kropp och själ<3 Att ha öppnat upp sig för att sedan få medvetet en kniv stucken precis där du redan har ett öppet sår har jag nog fortfarande så svårt att förstå och att förlika mig med.

Om vi alltid lär oss av olika situationer var finns lärdomen i just svek förutom att bli ännu mer cynisk, kall och avvisande?

Höjer dock mitt glas för att jag har ändå fyllt året med att verkligen ta för mig av en massa roliga saker som har hänt mig och som jag har sett till har hänt.

När det gäller vissa områden är jag både äventyrlig och vågar :) Livet är för kort för att inte fylla det med tokigheter och tokig kan jag verkligen vara, ett egenskap som har kommit tillbaka det senaste året och den sidan ska allt få leva ut ännu mer nu … Jag ligger liksom inte bara i sängen och tittar på Netflix med Molly, även om det är det jag bloggar om. Det andra förblir privat :)

Någon frågade mig på instagram om jag vill bli kär? I min förra relation var nog ett problem just att den personen inte kände sig älskad så är nog väldigt dålig på att visa kärlek till motsatta könen. DEN HÄR gamla godingen stämmer nog lite på mig :) Jag gillar inte att vara på, att visa … Svaret blir därför att visst hade jag velat uppleva den där fantastiska kärleken som finns på film och i vackra sångtexter, det som gör att man får fjärilar i magen (aldrig känt de dock de senaste 20 åren) men är även tveksam till att jag kommer att bli det. Kanske är jag för påverkad av min historik sedan min ungdom och nu detta sista eller så har jag inte träffat rätt man eller så har jag bott själv för länge och uppskattar det lite för mycket :) Som singel vet jag även om hur mycket otrohet som förekommer även bland paren som verkar ha det perfekta livet ihop så den vetenskapen gör mig ännu mer tveksam.

Det biten återstår att se helt enkelt men wild & crazy är back, inte alltid men ibland :)

2 thoughts on “Ett år har gått …

  1. Hej
    Oj oj de var länge sedan ja lyssnade på låten words, minns att den gick varm på spelaren hos mej. Det var skoj att höra den igen
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *