Tillbaka till gymmet …

Bor ni i Borås vet ni att det har varit en brand i juni som har medfört att det lilla gymmet där jag gick var tvungen att stängas men den där stängningen har varat längre än planerat så igår tog jag tag i detta och fixade kort på Arena Fitness som ligger 200 m. från jobbet.

Idag var jag på plats och det är verkligen ett enormt fint gym som har det mesta.

Innan var jag på gymmet vid 5 på morgonen men då det har som sagt varit stängt så är kroppen inte riktigt med att vilja gå upp så tidigt nu.

Självklart ska jag träna innan jobbet men tänker även vissa luncher då jag äter ändå inte lunch :)

Mina leggings har lite kompression (älskar de) i sig och är liksom toppen från märket Oysho. Deras pyjamaser är också helt underbara om du vill kolla upp märket (finns bland annat på Zalando). Jag gillar inte mönster och färg på träningsbyxor men toppen kan jag även tänka mig i någon annan färg.

På byxorna har jag storlek S och har verkligen 3 par då de är helt f a n t a s t i s k a!

Vet ni förresten vem som kommer hem ikväll? Min dotter efter 2 veckor i Grekland. Gissa om jag kommer att vara något avis på hennes bränna :)

Ska bli mysigt att se henne men så åker hon igen om ett par veckor då hon ska fira sin födelsedag i Marbella tillsammans med ett par väninnor. Lucky her!

Nu ska jag ta även en promenad för att få lite härligt syre innan det kanske börjar regna igen? Känner mig lite illamående nu helt plötsligt och mitt blodtryck är lite högt för att ändå gå på medicin … suck … Kände redan igår att den kändes högt och mycket riktigt …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *