Marbella 2023, del 2 …

I torsdags efter att ha spenderat dagen på Trocadero bytte jag snabbt om … Både Mikkan och jag är lika i att det tar 5 minuter så är vi klara till skillnad från de tjejer som tar god tid på sig för att fixa till sig.

Har nog aldrig vetat eller förstått vad jag ska göra då jag inte kan sminka mig så klar och redo för Supper Club i svarta klänningar på några minuter och Mikkans dotter Bella var gullig att kalla på mig när hon såg himlen för att ta ett kort på mig.

Kolla himlen och innehållet i mitt glas, samma färg <3

Mikkan, Alice, jag och så fick jag träffa vackra och driftiga Yegane som som sålde allt i Sverige för att ge sig på fastighetsbranschen i Marbella.

Log när jag tittade på bilden nedan då jag tänkte på åldern på oss. Från vänster 33 år, 29 år, 35 år och 51. Jag skulle typ nästan kunna vara mor till de :)

Det lustiga var att vi firade Mikkans 34 årsdag på Supper Club i Marbella då med … Så mycket som har hänt sedan dess och en påminnelse om att livet verkligen kan förändras på 1 minut.

När vi vaknade på fredagen packade vi ihop allt för att flytta till denna villa och jösses vilket hus!!! Jag fick ett rum på nedre våning som var oerhört fint med eget vardagsrum. Här var det verkligen så lyxigt, smakfullt och otroligt mysigt att bara ”hänga” …

Innan pool och solning tog vi en brunch på mysiga Rosas Café … Gå dit bara för att titta på deras meny. En riktig fin sådan och hela stället är sådär gulligt och insta vänligt :)

Här spenderade vi sedan eftermiddagen och kvällen … vi kände helt plötsligt inget behov av att lämna detta :)

Denna lördag gick Mikkan och jag upp vid 3.45 då mitt flyg gick kl. 7 och hon var så gullig att hon körde mig … Ikväll blir det läggdags tidigt då jag har sovit nog bara 3 timmar och det känns nu att behovet av sömn är stor <3

2 thoughts on “Marbella 2023, del 2 …

  1. Min äldsta är 34 själv är jag 52 (och farmor) så ja du skulle kunna vara mamma till alla tre 😄😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *