Marbella 2023, del 1 …

Trots att jag inte är den som riktigt har förstått grejen med Marbella och trots att jag gärna besöker nya ställen och inte bara sådana där jag har varit relativt många ggr så kunde jag inte annat än att åka till denna numera svensk-spanska semesterort i år igen … När min väninna Mikaela fyller 35 år och säger att den enda presenten hon vill ha är att jag kommer dit så var det bara att boka flygbiljett. Jag om någon vet att födelsedagar kan kännas jobbiga om inte nästan lite plågsamma när man inte riktigt har den famiglia så just därför tvekade jag inte länge. Att tacka ja till 4 dagar i solen var inte heller ett prov på dåligt omdöme med tanke på vädret här hemma i Sverige.

En stor chock att Mikkan kom och hämta mig på flygplatsen i god tid! Det händer typ aldrig då min väninna är alltid sen och då pratar vi inte 5-10 minuter :)

Vi åkte direkt dit då alla hennes tre barn var där tillsammans med hennes väninna Alice, en underbar tjej på 29 år som hade en drömgarderob med sig och inte för inte kallades hon på jobbet för Donatella :)

Direkt till stranden för en sen lunch på Fendis beach club men tyckte nog inte att jag fick så mycket Fendi känsla där. Lite kul med alla dessa beach club som öppnar med olika designer som tema och såg att Dolce & Gabbana har också öppnat i Marbella och av bilderna att döma så såg det verkligen väldigt fint ut.

Trocadero är alltid trevligt och har alltid varit en liten favorit när man ska sola och barnen kan där springa till en hoppborg i vattnet och leka vilket gjorde att vi kunde njuta av sangria i solen och bara sitta i våra solstolar och prata om diverse olika saker. Ni vet allt från himmel och jord …

Alice <3

På onsdagen gick vi 16000 steg på morgonen innan alla andra vaknade, lite jobbigt på väg tillbaka när solen började värma ordentligt.

Mikkan har blivit ”kär” i detta berg som heter La Concha.

Och så kom torsdagen, Mikkans födelsedag, 35 år! Då både Mikkan och jag är morgonpigga startade vi med en promenad för att sedan hämta en jordgubbstårta hon hade beställt på Spisa, en svensk deli i Marbella. Underbar trevlig personal, fräsch butik och perfekt när man saknar något från Sverige. De har nog det mesta …

Så fin jordgubbstårta !!!

Av mig fick hon 2 body och ett linne från Zara, en nyckelring och så denna underbara Barbie pyjamas som hon kommer att bo i … Tårta, sång och paket så som de ska vara när det är ens födelsedag <3

Efter alla paket blev det åter Trocadero fram till sen eftermiddag …


Kände mig lite flickig i denna klänning från & Other Stories, inte riktigt min stil men en riktig söt klänning <3

Del 2 av 2 kommer snart …

2 thoughts on “Marbella 2023, del 1 …

  1. Patentet till Trocadero kommer ursprungligen från det lilla samhället Väse 2 mil utanför Karlstad. Men som hängivet Trocadero fan har du givetvis koll på det, om inte annat är det viktig kunskap att du bär med dig på framtida träffar med fellow Trocadero fans 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *