En intressant infallsvinkel …

Ibland är kommentarer roligare än inläggen som skrivs på sociala medier.Jag läste nämligen att någon Influencer hade skrivit ett inlägg om att självklart ska killen/mannen bjuda på middagen då vi tjejer/kvinnor lägger ner en hel del på vårt utseende hos frisörer, nagelterapeuter, pedicure, skönhetskliniker, kläder och you name it … Inga nya tankar direkt då vissa män har också gått ut på sociala medier har sagt att detta borde vara en självklarhet hos killar.

En av kommentarerna jag läste var dock rätt så rolig och innehöll definitivt en intressant infallsvinkel i orden: ”eller så ser folk bara ut som sig själv och betalar för sin egen skit. Hör av er om intresse finns för fler revolutionerande livstips” Haha! Även om jag tycker att killen/mannen ska betala så kan jag inte annat än att tycka att kommentaren innehåller en rätt så intressant budskap. Egentligen tycker jag nog att den som har mest pengar ska bjuda oavsett om det är mannen eller kvinnan …

Dock var jag och fixade naglarna i fredags eftermiddag och valde ombre … Tar liksom inga risker :)

Jag har förresten fått en ny kompis på Pickesjön … Hon/han har kommit fram de senaste 3 ggr för att hälsa när jag har stannat …

För 2 dagar sedan mötte jag åter ett rådjur som var bara några få meter ifrån mig. Vi stod och tittade på varandra i ett par sekunder men när jag försiktigt skulle ta fram telefonen för att fota henne sprang hon iväg <3 Så vacker! Igår såg jag istället en stor svart orm på skogsdelen men den slingade sig snabbt ifrån mig… Många spännande möten på mina promenader/joggingturer <3

Igår kväll, efter mina 15000 steg, satte jag mig och tog ett glas vin medan jag pratade med min väninna Mikaela som just nu befinner sig i Marbella och som vill så gärna att jag kommer dit när hon fyller år i slutet på juli.

Ett SMS senare var jag dock i Stadsparken och drack rosé med denna snygga och stiliga trio …

Denna lördag bjuder dock inte på det där somriga vädret som vi har nästan blivit vana vid men ganska skönt ändå … Hemkommen från promenad och kaffe med Ann-Louise och se mitt vackra hår, haha!

Nu ska jag köra min dotter till nästa jobb (idag jobbar hon på två ställen) och sedan ska jag tvätta håret, städa och greja lite här hemma samt packa (även om det tar bara 2 minuter nog).

4 thoughts on “En intressant infallsvinkel …

  1. Hej fina Michela det var kul kommentar den där … sen tycker jag det är helrätt att du bör ha minst 3 män o snygga såna också 👋😊

  2. Förstår verkligen inte varför män skall betala, kvinnor är väl fullt kapabla att fixa det själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *