Inför lördagens festligheter …

Medan fru Johanna Tofby Fors och herr Janne Fors är på väg på sin honeymoon så var jag tillbaka på jobbet idag <3

Jag har oftast rakt hår och ingen smink (med undantag för lite foundation) så lite extra kul att fixa till sig till festen/bröllopet i lördags. Sminkningen gjorde Foroogh på Chic Lady medan stylingen på håret stod duktiga Jennifer Engwall på Bella Hair för.

När det gäller färgen på mitt hår är det Studio Youniqe jag går till. Tror att jag har med detta svarat på några av de inkomna frågorna. Gällande klädseln är det bara att titta på inlägget igår där min kjol och linne i rosa paljetter syns betydligt bättre.

Något som dock är mindre kul är att jag har så himla ont i ryggen sedan 2 dagar tillbaka. Vet inte om det beror på att jag gick på klackar i 12 h och på något sätt belastade ryggen fel eller om jag sov på något märkligt sätt men ont har jag …

Nu ska jag försöka stretcha den lite …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *