Sveriges nationaldag …

GRATTIS SVERIGE !!!

Det bästa sättet att fira dig var att starta dagen med 7 km löpning och PW på Pickesjön för att sedan åka hem, byta om till bikini, koka lite kaffe, köpa två bullar och åka till min favoritplats, Nikolaigatan i Västersjön där mina morföräldrar hade sin sommarstuga och dit vi åkte från Italien varje sommar för att tillbringa 2-3 veckor av sommarlovet hos mormor och morfar <3

Mormor och morfars sommarstuga blev ett året runt boende så den finns inte kvar men mormors systers stuga finns och hade den varit till salu och jag hade kunnat hade jag köpt den och renoverat den i samma stil. Det är här mormor och hennes syster Stina drog en tand på mig, det är här jag galopperade runt med min käpphäst med träskor på mig för att jag skulle låta som en äkta häst, det är här jag firade den bästa Julafton och det är här vi fikade med saft och bullar.

Parkerade bilen och gick ner till sjön. Här har jag badat naken och här borstade vi tänderna ibland på morgonen och/eller kvällen bara för att det var extra mysigt att göra det där.

Jag har både italienskt och svenskt medborgarskap sedan jag var liten vilket gör att i Italien står jag som en italienska som flyttat utomlands och här som en svenska som har flyttat hem.

Har förmånen att ha två fantastiska länder att få kalla hem och sedan 31 år tillbaka (de första 20 bodde jag i Italien) bor jag just i detta land som idag firar sin nationaldag <3

Självklart var jag ”tvungen” att ha en svensk fika med mig …

Första dagen på året som jag har bikini på mig och njuter av detta vackra sommarvädret.

En solstol, en bok, kaffe och bulle … Så enkelt men så himla mysigt <3

Ett par timmar senare lämnade jag för att återvända till lägenheten och tvätta håret. Denna ledighet på 4 dagar har verkligen innehållit lite av allt och har varit en underbar sådan <3

GRATTIS även till Nicoles farmor som idag fyller år, GRATTIS Kerstin <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *