En liten utekväll i Borås …

Den här helgen startade med att igår kväll äta middag på en ny relativ restaurang i Borås, Nor som ligger vid Grand hotel. Snyggt inrett, en otrolig trevlig tjej som serverade oss men menyn var lite tråkig och maten var sådär. Dock alltid trevligt med en ny fin restaurang i småstaden.

Jag älskar att ha en dotter i 20 årsåldern <3

Vi gick sedan vidare till Vinci och så trevligt där. Lite grannsämja då jag även träffade på två grannar, en av de visste jag inte ens är min granne men nu vet jag allt :) Trevlig stämning, avspänt men snygg miljö, trevliga människor och bubbel …

Är inne i den där fasen där jag vill ha mycket folk omkring mig när jag är ute …

Snart dags för att åka till Göteborg och se underbara Cirque de Soleil … Arrivederci!

2 thoughts on “En liten utekväll i Borås …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *