Att fråga AI …

Som lärare ställs vi numera framför helt nya utmaningar. Om man som elev kanske kopierade texter från olika böcker/sidor för att skriva en inlämning så gjorde man åtminstone jobbet att läsa de. Idag räcker det med att du ställer en fråga till ChatGPT så levereras svaret utan att du gör något alls.

Ställde en simpel fråga till ”My AI” där dock svaret är inte så givet, något jag säger efter att ha testat … allt :)

Här svaret AI gav mig och kan bara konstatera att den har utbildad sig av Skinner som anser att det är framförallt genom positiv förstärkning vi får människor att ändra sitt beteende. Skickade det till Nicole för förundrades över den typen av underhållning jag faller för ibland och kunde inte heller låta bli att ställa denna fråga i och med kommande mors dag nästa söndag.

Haha! Har lite svårigheter att se framför mig att Nicole skulle gå och framkalla bilder på oss (vi har nog inte många tillsammans längre) och skapa en scrapbook för att fira mig men idén är väldigt gullig <3

Skickade även det till henne och fick svaret att ”tror ej roboten är bra för dig” Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *