Glittriga nude heels …

You got mail” … minns ni filmen med Meg Ryan och Tom Hanks? Den går nämligen nu på tv3. Sitter och småtittar på den medan tvättmaskinen går för fullt så att jag ikväll kan sova i nytvättade sängkläder. Vet inte hur ofta ni byter/tvättar era lakan men jag gör det varje vecka vilket jag tror är rätt så ofta om jag jämför mig med medel.

För att återgå till denna charmiga film om två personer som fattar tycke för varandra i skrivandets ord utan att veta hur de ser ut … den slutar med den där happy ending som är så bedårande gulligt att se och kanske tro på. Namnet på hennes bokaffär är också helt magisk ”the shop around the corner”. Det skulle jag ha döpt min till med facit i hand.

Har du förresten någon romantisk film som du tycker är din egna favorit? Vilken isf?

Måste förresten visa mina nya skor som jag troligtvis ska ha på mig till festen jag ska på i juni. Provade de även till jeans och de är verkligen ursnygga. Vill nämligen köpa sådant kommer till användning även efter det där speciella tillfälle jag har kanske har köpt något till. Konsumtion med eftertanke eller vad ska vi kalla det? :)

Nu är det dags att ta ut lakanen och bädda … Är det inte vad alla gör en lördag eftermiddag? :)

6 thoughts on “Glittriga nude heels …

  1. Ciao Michela
    Penso che nel caso tuo non fa differenza cosa metti. Anche con dei ”stracci” faresti incantare e stupire tutti.
    Che in fine con la tua dolce presenza, sembra che hai addosso un vestito da gala.

  2. Sei troppo umile e modesta! Da quando tempo non ti vedi allo specchio. Hai una bellezza di eccellenza!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *